Preporuka za printer

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by dino31, Sep 10, 2018.

1. dino73n

dino73n Veteran foruma

Moze li preporuka za neki moćan foto papir? Kupio sam juce u knjizari neki verbatim glossy al nisu mi neato slike top.

Mozda sam se i odvikao od fotografija i ocekujem hdr na papiru al svakako ako neko zna da je nesto stvarno dobro da mi napise ovdje pa da probam.

Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Last edited: Aug 3, 2024
  2. bojler

bojler Aktivista

Zna li ko gdje ima za kupiti printer Samsung 2825, ovi na olx nitko nema. Ili ako znate neki sličan budžet verziju sa wifi konekcijom?

3. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Jesil nasao? Pogledaj na Zunic.com
    Oni bi trebali imati papira, onako na prvu fujifilm bi trebao biti sigurica.

edit: mala ispravka, tacan link je fotozunic.com

Last edited: Oct 18, 2024
    dino73n likes this.
  4. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Pogledaj neki od Kyocera modela, jako kvalitetni printeri

https://olx.ba/pretraga?q=printer kyocera

bojler likes this.
  5. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Zna li neko sta bi moglo biti pa mi izbaca ovako papir tj ne printa dobro, ovo se desilo sa novim tek ubacenim kertridzom, prethodni printao bez problema

Last edited: Dec 5, 2024
  6. Reznor

Reznor Overclocker

Neravnomjerno raspoređen prah u toneru ako je laserski printer, probaj protresti malo.

7. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Inkjet je

8. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Ako je stariji uređaj i ako si probao sve standardne procedure da očistis glavu onda je glava neispravna.
    Imam jedan Epson EcoTank sa neispravnom glavom, slično se ponaša.

9. Reznor

Reznor Overclocker

Eto uzeh danas CM1312NFI za 150 KM, trebaće tonere refill, ali super uređaj sličan imamo već, isto Ricoh pravi. Legao prvi honorar pa da se uzme šta korisno :D

Last edited: Dec 30, 2024
  10. Reznor

Reznor Overclocker

Je li neko ima preporuku za servis printera i zamjenske tonere Sarajevo i okolina, treba mi za ovaj CM1312nfi, a da ne idem do Tuzle ili Gračanice (Etna) radi toga, ima neki libe.ba u Hadžićima bliže mi je to. Ima i ovaj neki isto u Vogošći. mediamarket.ba ima samo tonere.
    Moram servisirati kotačić što vuče papir izgleda preskače i dopuniti tonere, oznake su CB540/CB541/CB543/CB542A (mislim da i na ostale može ova varijanta s A npr CB540A).

11. Hercegovacc

Hercegovacc Aktivista

Pokusaj u toner.ba u Nedzaricima

Reznor likes this.