Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

Bas tesko sa ovim danasnjim cijenama. Imas u Domodu, Genelecu, vjerovatno i na drugim mjestima Samsung Galaxy A13, ali je oko 340-350KM. To je bas ono low end, nebih uzeo nista ispod toga. Galaxy A04s je na papiru otprilike isti kao A13, pa ako ga nadjes za koju KM jeftinije, trebalo bi da su slicni po kvaliteti.

2. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Fakat otislo u neku stvar, pa prije koju godinu uzeh Note 8T za tu cijenu otprilike...

3. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Nekad Xiaomi bio best buy za te pare, sad ista ta kategorija u kojoj je 8t kosta preko 600 maraka.

aNaToMiC ! likes this.
  4. zippoo

zippoo Veteran foruma

Nema vise novog telefona za 300 KM da valja.
    U taj budzet,vidio sam u Bingu Xiaomi 10A 4/64 za 245 KM ali nije to ta klasa telefona kao Note 8T

Ronaldo_9 likes this.
  5. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Galaxy A14, je li dobar izbor?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ako nadjes 5G verziju,on jeste a 4G preskoci...osjetno slabiji chipset.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Isto tako i kod mene. Baki crko telefon isto tako tražio i na kraju uzmem A34 donja crta da na nešto to liči iako joj treba samo najosnovnije

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

8. NaLe!

NaLe! Aktivista

Ja sam ocu pokupio Poco M5 neki dan, Android 13, 4/128, baterija OK, realtivno je fluidan onih sat - dva što sam mu ga podešavao, dođe "normalni" brzi punjač, maskica, ali je 365km (Mobitel Studio).

Nisam uspio ništa naći do 300km novo da mi izgleda iole OK.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Ma oni te telefone mogu dugo koristiti a ovi jeftini prvu godinu nekako, drugu još nekako, treća mrtav konj. Sad kontam bolje malo skuplji i pet godina rahat

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

10. aNaToMiC !

aNaToMiC ! Overclocker

Pa zar je 4g verzija opet losija od Redmi Note 8T?

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

11. zippoo

zippoo Veteran foruma

Uzmi da je A10 serija Samsunga kao redmi A serija kod Xiaomija a Note serija je kao A50 kod Samsunga...dakle nisu iste serije uopste.
    Ne znam je li losiji ali znam da 4G ne vrijedi oko 400 KM a 5G je bolji model i vrijedi tih para ako gledamo danasnje cijene.Samo ja bih ma tvom mjestu nasao nesto na olxu kratko koristeno a sa regularnom garancijom...imas redmi nota 10-11 i 11 pro do 400 KM sa pravom garancijom.Telefoni u radnjama su bezobrazno skupi i ja tu nikada ne kupujem.