Preporuka za smartphone

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by exchanged life, Sep 11, 2011.

1. Haker

Haker Veteran foruma

E vala da je jed ostavan, nije. I dan danas ne nogu nešto naći u setingsima moram proguglat da vidim gdje je. Mada stariji ljudi i ne ulaze u setingse.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

2. zippoo

zippoo Veteran foruma

Sta imas googlati...samo u search u settingsu ukucas rijec od toga sto trazis i izbaci sve povezano.

3. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Meni nedavno crkla baterija na F3. I nisam mogao cekati da mi dodje nova baterija morao uzeti novi telefon u medjuvremenu. I kad je stigla, zamjenio sa starom. Upalio telefon, ko nov.

Testirao neki android 14 custom rom, telefon je jos brzi. Posto cu proslijediti ovaj telefon sestri, vratio sam na Android 13 custom rom, jer onda prolazi safetynet zajebancije a i baterija je ispeglana. Sve ostalo android 14 isti kao i 13.

A vidim da je i Poco F5 dobro podrzan custom romovima. Ali ja volim da mjenjam brendove kad kupujem novi telefon, tako da zbog toga nisam ostao na Xiaomiju.

To je sasvim normalno. Settings otvoris par puta u godini. Trazilica je spas :D

4. Haker

Haker Veteran foruma

Jest, proziran mi onaj buble od notifikacija na lock screen, deset min se peglao dok nisam uvarisao kako da pojacam boju. Ima još toga, par puta se napeglam da nešto nađem, toliko Ima opcija...a moda sam i ja samotan :D

Sent from my SM-S911B using Tapatalk