Prodajem nove objektive Mamiya Objektiv Mamiya Sekor Zoom E 1:3,8 f=80-200 mm fi58 Objektiv Mamiya Sekor Zoom E 1:3,5-4,5 f= 35-70mm fi55 Cijena po dogovoru. Slike na http://www.pik.ba/artikal/1824764/objektivi-mamiya/
Nemam nijednu. imala sam Nikon D70, ali na njega ovi objektivi ne mogu, tako da ih nikad nisam koristila.
Nisam imala taj adapter, nisam neki poznavalac aparata, samo amaterski, te sam objektive dobila, ali ih nikad nisam koristila, a i aparat sam prodala.
Možel informacija za ove objektive, na koje modele pašu, npr Canon EOS 1000D ili neke druge Canon Eos modele, ili neke Nikon dslr aparate itd... Ukoliko znate naravno, ukoliko ne, pogledajte na kutijama ili papirima, upustvima objektiva, ukoliko su došli uz objektive... Jer ne znam kako da kupim ove objektive ukoliko ne pašu na moj model foto aparata... Hvala unaprijed.
Na žalost nemam nikakvih putstava za ove objektive, jedino što sam procitala na internetu jeste da pasu na neke Canone, Canon EF adapter? Ako želite možete se javiti kada god hoćete da ih pogledate. LP