Pozdrav,evo čisto malo da se informišem i s vama,šta mislite najbolje gaming slušalise hajmo reći do nekih 50eura...Našao sam Razer kraken X oko 120km nove,ako ko koristi ili je koristio kakvo mišljenje ima o njima...Ako imate još prijedloga bio bi zahvalan.Može cijena slobodno ići još 20e nije problem,bitan mi je kvalitet za te pare.Pozz
nabaci jos 20 eura i uzmi hyperx cloud 2. Neces naci bolje gaming slusalice,a i mikrofon je vrh. Razer bi zaobilazio u sirokom luku.
ja kupio razerove kraken v2 prije par godina,skopcao ih na pc koji je imao quad dac zvucnu,koristio 5 minuta,istekao i poklonio prijatelju dzaba (koji nije imao slusalice uopste) . Eto koliko su dobre . Zvuk im je ravan onim logitechovim slusalicama od 5 maraka.
Kod HyperX slusalica velika je mana sto earpads i headband vrlo brzo propadnu,a sve ostalo je top.Meni i na Cloud,a evo i na Alpha nakon 5-6 mjeseci earpads propali. Na svu srecu HyperX ima vrhunski support pa su mi poslali zamjenske iz Londona koje su bile kod mene nakon 8 dana.
Koristim cloud 2 već dugo što za posao što za igranje i nikakvog propadanja ničega nema. Čudi me to kod tebe. Koji ti je tačno model? Meni je jedini problem što mi je mikrofon tih, kontam da nije defektan?
Trenutno Cloud Alpha i evo kako su izgledale nakon pola godine koristenja. A evo sto sam dobio earpads otprilike prije 2 mjeseca od njih. Evo koliko je trajala dostava iz Londona do mene. Imas i ovaj oglas na piku kako liku izgledaju Cloud 2.Kod mene je jos gore bilo. https://www.olx.ba/artikal/37555365/hyperx-cloud-2-slusalice/
Vjerujete,ja imam Ceres 500 od cm storm,evo 6 godina..Sinoc za vrijeme Game povukao kabal i odjednom stade sve.
Sony MDR-ZX770BN Bluetooth nakon 2 god. koristenja.Bez i najmanjeg traga,a svakodnevno ih koristim. HyperX su bez dileme vrhunske slusalice samo da obrate paznju jos na ovaj detalj i ne prave najlonske navlake na earpads i headband i tjt.
Ja imam G430 kupljene 2015 ili 2016, malo koristene i stoje uvijek u pvc u kutiji. Plava boja na earpads navlakama se oljustila / ljusti od stajanja.
Godinama imam G35, vrhunske, jednom mijenjao earpads, ali su kod mene ipak 9 godina, jos sam ih polovne kupio. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Imam iste, koristim za do posla i nazad (svaki dan oko 1h koristenja) i nakon godinu dana hladnoce, vreline i znoja izgledaju kao nove.
Razer Kraken Chroma v2 kupljene 2016. Ni najmanjeg traga korištenja rade ko doksa svaki dan ih koristim. edit: ipak u septembru 2017. kupljene
Uzeo sam ipak hyperx cloud 2,mogu reći za ova 3 dana koliko koristim da su odlične,poslije 5h konstantnog gaminga,toliko su lagane da se ne osjete.