Jeste li spremni za SP 2018 Šteta što nema naših, ovako je svakako bez neke euforije. BHT uzeo prava prenosa, pa sreca imaju HD barem kad je vec 4k svemirski pojam al šta je tu je.
Zvanično: Lopetegui dobio otkaz na klupi Španije dan pred Mundijal! Znaci adios Španija od titule nece biti ništa.
Hoce oplesti po Realu ako ne bude bolji rezultat za Španiju na SP. Sad ispade Real kriv što je ukrao trenera Španije, eh da je to Barca uradila mislim da bi zakuhali da valja
Od kako ih je on preuzeo, Spanija se preporodila. 20 utakmica bez poraza. Sa U19 i U21 Spanije uzeo Europska prvenstva.
On im rekao. A sta su se preporodili, to kao inace imaju problema u kvalifikacijama? Vecina ovih jacih drzava zavrsi bez poraza pa se desi i sve pobjede da imaju.
Ja pogledam Spaniju kad igra prilicno cesto. Volim i Brazil pogledat kad ima negdje prenos. Prije njegovog dolaska igra im nije ni nasta licila. Totalni raspad sistema. On dosao, odmah promjenu generacije odradio. Sto su se patili sa igrom prije, sad je cak bilo lijepo i za gledati. Mada, to je moje samo misljenje. Lik ocigledno zna sa mladim igracima i ima povjerenja u njih. Licno mislim da je i solidna zamjena na trenerskoj poziciji za Real. Iako je Pochetinho bio najbolji fit, ali eto. Vidjet cemo na sta ce to liciti. I dalje mislim da Spanije moze solidno, jer imaju odlicnih mlafih igraca, ali ovo ce im malo samopouzdanje oboriti.
Lijepo je to, ali realno je Argentina bila loša i u prvoj utakmici.. Tek treba da uslijede prave utakmice, još dok se vidi ko će se od velikih uozbiljiti.
Argentina losa haman deceniju. Proslo Svjetsko ih Messi progurao nekako, ovo ga ne ide nikako, stopio se s timom. A i ovaj menadzer kakve igrace stavlja u tim, presmijesno.