Ne vidjeh da postoji tema vezana za eng. ligu. Kakva tekma nocas na Emiratesu, ovo se samo moze vidjeti u derbijima sjevernog londona. Bentley zabio golcinu sa 40tak metara. Zatim Arsenal okrenuo na 4-2, vodio do 89 min, a onda dva gola Spursa (Jenas i Lennon) za 4-4. Prosto nevjerovatna utakmica. Jest da sam topnik, al svaka cast Tottenhamu, na dobroj partiji.
Re: Engleski premiership Tottenham pada kod outsider-a a odigraju dobro protiv većih ekipa. Nije im prvi put. U početku lige svi su ih gazili i kod kuće i u gostima i onda protiv Chelse-a u gostima odigraju 1:1. Baš su mi nedefinisana ekipa.
Re: Engleski premiership ne pratim bas pretjerano englesku ligu, ali sam se zijanio jucerasnjem rezultatu prebacim na utakmicu, vidim skoro kraj, Arsenal vodi 4:2, kontam ovdje sve rijeseno i prebacujem kanal... nesto kasnije gledam Eurosport, i pregled utakmica, i vidim rezultat 4:4
Re: Engleski premiership Jedno se zasigurno moze konstatirati, golmani su KITEEEEEEEEE! ( mislim za sinocnu utkamicu ) EDIT: komentator je lood
Re: Engleski premiership Dobar gol ali je lik zapeo Pentli pa Pentli :smt005 to kad u Arapskom nema P pa cesto B izgovarju kao P a P kao B Da ne ostanete uskraćeni šta je kazao komentator zanči od 30 sekunde na videu, ovako nekako to ide :smt005
Re: Engleski premiership Pa nakon sto su urucili otkaz Juande Ramosu, osvojili su 4 boda (trenutno imaju 6). Harry Redknapp healer svih healera A bilo je za ocekivati dobru tekmu, ipak je to North London derby Btw BBC Sport Player Rater man of the match: Robin van Persie :roll:
Re: Engleski premiership Nisam dugo vidio gorih odbrana kao sinoć . Po igri se vidi sto je Tottenham zadnji na tabeli . Ne povezano nigdje veze , gura onog rusa u napad a najbolji strijelac ekipe na klupi . Golovi zahvaljujuci Arsenalovom golmanu , i fakat mi vec dugo nije jasno zasto ne kupe kakvog pristojnog golmana ( isto Barca ). Tottenham uvijek ima velike ambicije i dignu hype , a uvijek prodaju ključne igrače ( Berba , Keane , Carrick , Teddy , Campbell and so on ... )
Re: Engleski premiership Njima je Berbatov bio pola ekipe. Samo malo njega posmatrajte na utakmici, čovjek ima nevjerovatno inteligentno kretanje (ako se tako može nazvati), tehniku i završnicu. Keane mu je bio podrška. Dva glavna čovjeka su prodali i to je razlog zadnje pozicije, te normalno da je Ramos kriv što je dopustio bukvalno u zadnje minute njihovu prodaju. Tottenhamu treba ultra klasa u špicu, napadači tipa Nisterloya, Eto'a, Drogbe.... Kada to riješe, mogu se nadati boljem plasmanu.
Re: Engleski premiership Hocemo sad za svaki sport i svaku ligu imati temu? Ova ide pod int. sport, i to neka bude zadnja.
Zasto da ne. Najbolje bi bio podforum Sport, tako da nebi bilo ovakvih dilema. Nije li malo neprakticno imati zbrljanu temu za sve internacionalne sportove? Onda i F1 i NBA ukini i natakari ih ovdje. Sve je to int sport.
Zato sto je ovo IT forum, i iako neka tema prodje pod generalnu, necemo sad za svaku ligu praviti temu. Imas dovoljno sajtova i foruma tematskih vezanih za tu oblast, pa izvoli.
Re: Engleski premiership Možda baš i nije ciljani predmet ove teme, ali ipak se tiče teme. Interesantna stvar, pa sam je htio prenijeti i vama. Ovaj se lik jednostavno ne može smiriti. On jeste dobar fudbaler, ali kao ličnost, radi se o jednom veoma drskom i primitivnom čovjeku.
dobar fudbaler,sta jest jest.kad se sjetim njegovog niza od haman godinu i vise dana bez gola,odma se sjetim kolko je dobar...
Nije on jedno vrijeme ni bio u stalnom početnom sastavu. Ali da je dobar, jeste. Možda se pronađe u nekom drugom klubu.
nece se on vise nigdje pronaci..barem ne u nekom ozbiljnom klubu njega treba samo u neki provincijski klub
lumpovanje , provod , samba i propo http://www.youtube.com/watch?v=a_CzcdSMHKI http://www.youtube.com/watch?v=tCqNrvzs ... re=related