Kupio sam IBM ThinkPad T40 i vec sad ga mogu toplo preporuciti svima, iako se radi o relativno starom pripadniku T familije. Specifikacije su: Centrino 1.5, 512 RAM, 40 Gb, Radeon 7500 32 Mb, BT, IrDa, WLAN, 14.1" Masa laptopa je oko 2 kg, a baterija traje 4.30h. Zbog ova dva podatka sam se i odlucio za kupovinu. Kada jos tome pridodam nevjerovatno dobru tastaturu, dobivate jednog veoma sretnog korisnika 8) Ako neko ima dodatnih pitanja, rado cu odgovoriti..
kakav je ekran? e care ne znam da li kod vas ima našeg tjednika globus, ali u narednom broju možeš očekivati mog šefa koji grli moj laptop... ako ima, javim ti pa kupi i uživaj u slikama i interview-u :wink:
izvrstan dobro sad ne planiram na njemu igrati splinter cell 3, al' sam zadovoljan.. sto se tice globusa, samo mi reci "kad je taj naredni broj" pa cu potraziti .. ako tebe nema, nemoj ocekivat da kupim, sta ce mi slika laptopa bez vlasnika 8)
nekako su, zna mda sam vam dosadio, underground-ski... nema nepotrebne sminke... dobra, stara, ozbiljna i poslovna crna boja
evo danas izašao novi broj - ništa... znači idući. ipak ćeš vidjeti samo lap bez vlasnika... nisam ja materijal za globus
IBM ... fino fino ... i ja bi jedan IBM ... al meni treba IBM da mogu igrati i igre na njemu :mrgreen: BTW: ono malo crveno (kako se vec zove) sto zamjenjuje misha...samo zbog onog valja kupit IBM ... stvar rulla!
Ja planiram uzeti jednu stariju Toshibu Portégé 7220CT za cca 900KM. Za igre mi ne treba - samo da moze fino gurati emulatore za starije 16bitne konzole i dvd/divx filmove. Samo isprobati da nema slucajno dead pixela i sve super.
Ma to se trazi - igrati Flimbo's Quest, Silkworm ili Volfied u danasnje vrijeme je pravo osvjezenje. :mrgreen:
Aj neka valja valja... Ma meni isto ne bih smetao ovakav laptop, kakve igre zadnje sto sam zaigrao je dobri stari Q3 OSP naravno, može i na T40 ici Q3 Ma Centrino je super za lap. samo vi pricajte zakleti AMDovci ovo vam govori isto zakleti AMD-ovac hehe (ovo se odnosi na sleepera