Sasvim solidna prva epizoda, ne spada među "epske", ali je kako god okreneš puno bolje nego sadašnja Top Gear postava.
Cak sam se i nasmijao par puta. Sto nije bila situacija znamo vec gdje... Sent from my iPhone using Tapatalk
Mogao si 'premotat' Da, to je najgori dio epizode. To gotovo da i jeste epizoda, kad bolje skontam. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Premotao sam naprijed čisto da vidim ima li kraja, a pošto ga nije bilo onda sam prekinuo i krenuo sa gledanjem Westworld-a.
Ja sam se ismijao ovu 2 epizodu Jest da je montono bilo vecinu, ali kada ponavljaju scene James May hahah
Trebao bi u nastavku doci Ben Collins. I TG je imao slicno lose epizode sa samo jednim autom a ostalo place holderi. Meni je ono u vojnoj bazi bilo ok za 5-6 minuta ali su vala pretjerali. Ako im je ovo vrhunac, tesko da izvuku 3 sezone kako su planirali a kamo li nesto duze. Nadam se da ce biti boljih epizoda mada imaju nekakav kontinuitet u pretjerivanju. Ako je gost ispao iz helikoptera, cool ali nema smisla pet puta ponavljati isti fazon. Ili recimo onaju dio kada su se "svadjali" sa publikom. Ndije veze. Vidi se da je americka produkcija.. bas ima nekih jeftinih ala wwe skeceva.
Ako ne žele fokus na auta radi publike što ih gleda, a ne voli auta, trebali su napraviti dvije tri epizode kao što su speciali bili, ove ostale kao epic car Show i gotovo.
evo pristavio sma 5. epizodu iskreno ona 3. mislim je bila bas losa a i ni meni se ne svidja onaj ridjokosi amerikanac sto vozi bas je antipatican