Na silu se gura smece od 3D-a, samo da bi uzeli pare, a nijedan film u 3d-u nevalja pet para (osim mozda Avatara mada meni nije ni on nesto), mene licno pirati zanimaju radi ranijih nastavaka mada su ubrljali sa glumackom ekipom koja je vecim dijelom promijenjena, ali prezivit cu.
Ban na mjesec Sto se tice 3Da, meni je bas fino dojmio Tron: Legacy, u RealD 3Du sam ga gledao. Ako je koji film za toga, taj je
Ne znam sta je s tih pirata... Gledao sam nekad davno prvi dio, bio mi bezveze, tako da nisam nikad ni nastavke gledo.
Tron Legacy dobar u 3D? Pa za taj film komotno možeš skinuti naočale i pogledati ga. 80% filma je u 2Du, čak ti prije početka filma ona poruka kaže da su neke (čitaj dosta njih) scene u 2Du ali da se eto ostave naočale :lol: 3D i meni nije nešto, rijetko koji film mi je bio dobar u 3Du, samo me oči zabole. Nakon Pirata nisam 2 sata vidio kako treba :roll:
Pogledao 127 Hours i mogu reci da je prilicno dobar film, mada koji to Boyleov (Trainspotting, Slumdog Millionaire) film nije. Bas me iznenadio James Franco i mislim da je zasluzeno dobio nominaciju za Oskara.
Pregledao sam ga ... Film je OK za gledati zbog radnje Ali ima dosta onih elemenata kao u Američkim "crtanim" poput - četvorica pobiju 300 vojnika, sve sami headshotovi ove četvorice i sl.
Pogledao The shining tek sad, i odličan je. Preporuka ko se zaj***o ko ja pa nije ranije gledao http://www.imdb.com/title/tt0081505/
Hereeeeeeeee's Johnny! Pogledao Thora, nije los. Fast Five me je relativno odusevio. Vjerovatno zbog hypea. :lol: