Kako je to moguce? Vidio sam to u jednom internet klubu, davnih dana, dok su przili cd-ove. Na svakom big toweru lik koji tu radi ima 2x dvd + 2x dvd-rw i sharuje isti mis tastaturu i internet konekciju, te pozadi ima gomilu razvodnika i kablova. Onda slijedi najbolji dio: dosao jos jedan lik, naruci cd dok su se dva jos przila, i lik mrtav hladan pritisne ctrl i jos dvije neke kombinacije i prebaci se na drugu masinu (sasvim drugi desktop, a ne radi se o virtualnom desktopu), i stavi da se prze druga dva cd-a. Eh sad bih i ja to uradio, imam jednu kantu koja se malo koristi i jednu koju stalno koristim, jedna ima dvd-rw a druga samo 2x cd-roma, a trebam dvd, pa bih zelio da ih uparim. Stvarno bih vam bio mnogo zahvalan!
pa dobro, uzmes KVM switch koji ima mogucnost prebacivanja sa jednog racunara na drugi putem hotkey-a, znaci ctrl+nesto, fino prikljucis i super. medjutim za cca 35-40KM to neces naci. evo recimo imas 2 port KVM switch 57KM u formelu, kompletan sa kablovima.
pa kupiš produžne... vga najduže što možeš kupiti je 10m ako se ne varam, a ps/2 koliko znam nema neki razuman limit.
znam sta je on mislio al je jefitinija jednostavnija i komotnija solucija umjesto uparivanja kupiti drugi monitor..izuzev ako nema mjesta na stolu za njega ili slicno....