Upozorenje za virus

Discussion in 'Generalna diskusija' started by pac, Dec 5, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pac

pac Komšija

Dobio sam ovaj mail na poslu, mozda nekome ovaj info pomogne.

2. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Ovo je isto kao ono "ako ne posaljes ovaj mail na 7 adresa, imati ces 7 godina nesrece".

3. Vedo

Vedo Moderator

aha, il ako ne posaljes na 20 adresa krava ce ti prestat davat mlijeko, ma spam pravi. Ja jos nisam cuo da postoji ikakav virus koji ti pismeno formatira C: :D

4. pac

pac Komšija

Kako god hocete sto se mene tice brisite citavu temu. Ovo je bilo samo dobro namjerno.

5. Esh

Esh HWB

Aou, bez obzira na dobre namjere, ovo je roflmao materijal.

6. JasonH

JasonH Aktivista

Mckafe

7. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

:lol: :lol: :lol:

Pac you made my day :lol: :lol: :lol:

8. pac

pac Komšija

hhh...drago mi je da sam barem nekog posteno nasmijao.

9. Hansel

Hansel Komšija

Skoro sam dobio SMS od prijatelja (da je u pitanju žensko - oprostio bih - ono, žensko je) u tom fazonu odnosno da poruku proslijedim petorici poznanika u imeniku i sutra u 00:00 će mi se ostvariti želja i bla bla...

Mislim ono, više se ne pitam kako ljudi mogu biti tako glupi i naivni. Više me interesuje zašto se ne pitaju ko je izmislio tu poruku, ko je odredio da će se ta glupa želja ispuniti...ccc...

Jednom sam se prilikom čisto iz znatiželje registrovao na onaj dernek...Prva poruka koju sam dobio od nekoga iz ''raje'' je bila također ovakvog sadržaja. Bog je odjednom odlučio svoju pažnju usmjeriti na dernek i pružiti omladini priliku da im se ispuni želja ako urade ono što se od njih traži. Nakon ove poruke automatski sam izbrisao svoj account na famoznom derneku (očajni ste i imate previše slobodnog vremena a ne znate ga pametno potrošiti- posjetite dernek).

Ccc...Pitam se, je li ovo ima samo u BiH ili od ovog problema niske inteligencije i praznovjerja pati i ostatak svijeta.

10. Esh

Esh HWB

Pa prije par mjeseci su u regiji uspjeli da zaguse GSM mrezu lancanim slanjem spam smsova :)

11. drdamir

drdamir Aktivista

Ja takvima proslijedim sliku u prilogu. :)

Attached Files:

12. MakaveliTheDon

MakaveliTheDon Aktivista

:smt005 :smt005

13. NAILS

NAILS Moderator

A jebo te sto me nasmija... e sad cu i ja da saljem tu sliku....

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

14. Samir_Masinac

Samir_Masinac Aktivista

Najjaci je bio sms spam "posalji ovaj sms na 10 brojeva i veceras ce ti bhtelekom u 00:00 nadopuniti kredit sa 10KM". Ne znam koliko da ne kontas da obicni sms bez ikakvog koda ili slicno moze posluziti za ovo, ali K u bhtelekom ne mozes ne primjetiti. Pojedincima, onim najpametnijim, sam odgovorio "Sta mislis znaju li oni kako im se firma zove?" :mrgreen:

15. HamziBeg

HamziBeg Komšija

16. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

@drdamir

Pošteno me nasmija hahahhaha :smt005 :smt005 :smt005

17. frootek

frootek Novi član

Ovah virus je tzv. baklja koja spali HDD
    bukvalno

18. syss

syss Veteran foruma