Windows phone - koje aplikacije koristite

Discussion in 'Pametni telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by ElectricSound, Jul 5, 2015.

 1. Neo Bahamut Zero

  Neo Bahamut Zero Veteran foruma

  Zaboravih napomenuti da je free, u fazonu ES File Explorera na Androidu. Znači da upišem ip, username/pass i vidim sve što imam i puštam preko lokalne video aplikacije na telefonu, ništa transkodiranje, dlna i sl.
   
 2. EL NINO CFC

  EL NINO CFC Veteran foruma

  ne koristim browsere mimo IE, ali Surfy me pozitivno iznenadio
   
 3. ElectricSound

  ElectricSound Aktivista

  Postoji li normalna aplikacija za mail? Hocu da skinem attachment, nece, da postavim, ne postoji opcija. Znaci aplikacija sa kojom mogu normalno skinem/uploadujem mp3/doc/sta vec.
   
 4. hamo pipa

  hamo pipa Komšija

  Ja sam probao ovo sto ima od popularnijih ali sam na kraju ostao na ovoj defaultnoj, nekako najbolje radi ali mi nedostaje opcija koje sam imao na Androidu. Da je jednu sa opcijama kao sto je K9 mail ne bih zalio platiti.

  Nakon par dana koristenja imam zamjerku na browsere, ustvari na kinetic scroll, vrlo je usporen. Koliko kod brzo pokusavao da skrolam on ima neku svoju brzinu kojom skrola stranicu, e u cemu je fol nemam pojma, lafo su tako stavili radi optimizacije na slabijim uredjajima ali stvarno smeta na stranicama sa vise sadrzaja.

  Baterija nije losa, ne mogu reci da je nesto revolucionarno, otprilike mi izdrzi kao i na Redmi 1S, jedino sto je cini mi se bolje da manje trosi na standby od Androida.

  Uglavnom dan intezivnog koristenja izdrzi bez problema, mozda bi mogla izdrzati i dva dana ali ne volim zapoceti dan sa 40% baterije.
   
 5. forzamilan

  forzamilan Veteran foruma

  Treba mi neka aplikacija koja prati trčanje i pređene km. Ova health and fitness se gasi krajem godine i nešto mi dojadila a runtastic izgleda ok al mi se ne da regati. Ima li šta bolje?
   
 6. Pelikan

  Pelikan Veteran foruma

  Dok si napisao taj komentar, mogao si se regati, smijesno
   
 7. anel007

  anel007 Komšija

  probaj ovu, imam je instaliranu ali nikad da se sjetim pokrenuti je i vidjeti kako radi :mrgreen: