Igram od pocetka 2006 godine na al akiru bez prestanka http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Chaotika Sa gearom sam zadovoljan jer imam 3x t8.5 i jedan dio t8 fale jos shouldersi . Ono sto me privlaci u igri jeste pve zato sto je balans u pvpu totalno izgubljen. Zadnji put kad sam igrao pvp bilo je u s2. Trenutno sa guildomr adim ulduar 25 ostala nam jos 3 bosa. Pored magea imam i dk-a 80 lvl huntera i warriora 75.
zato sto sam prodao jedan account jer su dobre pare bile u pitanju. Al i sa njim nisam imao bog zna sta jer pvp moze se reci i neigram i nepomisljam da pocinjem dok ga malo ne poprave. battlegroundi su postali sr.... zivo zato me i ne privlaci, a o areni da i nepricam. Svaka sezona koja krene neko ima op. ( u oovom slucaju bar po meni najaci 3vs3 setup rmp (rogue, mage,priest) sto se vidi na svim turnirima i na svakom serveru se vidi da najvise tih kombova ima sada. Dk/druid jedan od najacih 2vs2 setupa.) dok se ovakve stvari ne poprave nepomisljam da igram pvp. A sigurno se svi sjecaju warriora i druida u TBCu.
The newest season of Arena gear can only be purchased if you meet the requirements with your 3 or 5 player team rating. Rating requirements from 2 player teams can still be used to purchase the previous season of gear.
Juce mi haver govori da ce izgleda ukinut da Tank moze uc u arenu. Zamislite samo Warriora Tank sa nekih 40k healta, Priesta il Druju kao healera i Rogua :smt005
Kakve veze ima 40k HPa kad nemas resa? Lakse je tanka ubiti sa 40k hpa, nego priesta sa ~20k hp i 1k+ resa.
resillience nizasta nesluzi sad zasad pogotovu za neke od klasa warrior prot ce vise izdrzat nego onaj koji ma resillience tek u narednom patchu resillience ce imati svoju pravu funkciju i najavili su da vise nema 2 shootova po arenama sto je prava stvar bar po meni. Naravno svaki rogue paladins e nece slozit
Pally te u HOJu ubije - HOJ CS DS. Djaba sav res. :lol: Rogue moze oneshotati clothiea sa 0 resa. Kakve koristi imas od prot warra u areni? Smeta samo? ._. Nukeas healera i GG. Sad je lock op. Divno. :roll:
ma ne govorim da imas koristi od prot warriora ali ti govorim da ces ga teze ubiti nego warriora koji ima puno resilliencea jer je resillience takav kakav je i nicemu nesluzi. Warlock jeste prejak ali najaci 2vs2 tim za sada je priest rogue, a sto se tice 3vs3 rmp (rogue, mage, priest) samo sto zahtjeva koncentraciju i zanje.