Separate names with a comma.
Evo drug Enis je sastavio sljedeći prijedlog: CPU AMD Phenom II X6 1055T - 282 MB Gigabyte GA-870A-UD3 - 122 Kingston DDR3 4 GB 1333 - 40 WD...
Samo mi treba opremljeno kućište, monitor i ostalo imam. Što se overclock mogućnosti tiče, vjerovatno bi želio izbjeći to jer mislim da možda nije...
Postovanje, citam u zadnje vrijeme dosta o hardware-u, da vidim kako se sta krece, koliko kosta i kakve su razlike, ima tu dosta raznolikosti, pa...
Koliko čitam 8400M GS i 8600M GS su katastrofa i srusile su sve laptope koji imaju te graficke. Postoji li mogucnost nabavke maticne da pase, ali...
Kako mi je riknula grafika na laptopu ASUS F3SV, tako sam se vratio na desktop sa P4PE maticnom, instalirao Windows 7 i sada nemam sound-a. Treba...
Ugasio mi se laptop sam, upalio i prikazao sliku podijeljenu kao sto je na screnshotu. [img] Asus F3SV laptop, graficka 8600M GS. Taj screenshot...
Kupio sam garmin 255w u Njemackoj sa mapama Europe prije sedmicu dana i želim da pitam kako je najbolje da stavim mape. U uređaj želim staviti...
Postovanje drugovi, ja sam dizajner i programer, a volim gledati filmove i igrati igre. Zanima me koji mi je najbolji monitor za kupiti 22''...
Postovanje gospodo, zelim kupiti GPS uredjaj. Zamolio bi vas da mi napisete vase prijedloge, iskustva... Trenutno gledam nesto jeftinije za...
Cini se da su oba 5400rpm. Jel' neko radio na ovim modelima ? Da mi kaze vlastita iskustva.