Separate names with a comma.
uzimao sam prije par godina komponente za laptop, sve uredno
onda i jest aircash najbolja dostupna opcija, mislim da su napravili da moze i u google pay
iskreno nisam nikad probao, mada ako ti treba samo kao virtualna kartica vjerovatno ce radit posao isto kao i revolut. jedina razlika je da na...
mislim da je ta opcija za bih dosla nekad u isto vrijeme kad je uveden i aircash, pa su svi mislili da ce i revolut ubrzo doc kod nas, al i dalje...
nije revolut jos dostupan kod nas, zato i ne dolazi kad bude dostupan dobit ces invite code na broj, ili na email, zavisi preko cega si se prvo...
[img] frame 4000d jedno od interesantnijih kucista u kojem sam radio. svaki dio rasklopiv, nema gdje ne mozes ubacit ventilator, ovdje ima sve...
[img] [img] jedan budget build u a21 plus naisla mi micro atx ploca, a ovo kuciste iskace na olxu vec par mjeseci, pa reko da probam. kuciste...
ima li ko iskustva? https://olx.ba/profil/Hanibal_99/aktivni
i jest najgore s njima radit, meni uvijek ode po par komada dok ne potrefim
ako imas problema sa skrolom, naruci i encoder novi
ja sam prije par dana gledao na olx nov p3 plus 2tb za 180km, al izgleda otislo vec
zvao podrsku par puta, probao i u poslovnici, al kazu da su kartice deaktivirane. izgleda valja se naviknut na ovu kutiju.
skinuo sam evo, nije losa opcija responzivnije dosta nego sa boxom, koristit cu ovako bar dok ne vrate kako je bilo. hvala puno
ma svaka varijanta sa ovim boxovima i posebnim daljinskim je nepotrebno petljanje. jos teze sa starijim ljudima u kuci, haj im sad objasni na...
uzeo i ja danas 55" c7k. nisam koristio dovoljno da komentarisem, al u svakom slucaju puno bolji od starog 2013 lg-a