Separate names with a comma.
Ja sam zainteresovan za ploču i procesor, slobodno iste ponesi ako budu ispravne kupit ću ih
Poštovani ! Da li po važećim zakonima u Bosni i Hercegovini dozvoljeno odlagati poslovnu arhivu na digitalnim medijima umjesto na pritani papir....
Poštovani ! Administrator sam dva poveća servera i sada imam problem sto sumljam da mi ovaj jeftiniji sa sata dsikovima brže pravi izvještaje...
Zato ja jos uvijek koristim Norton Commander jer manje glava boli kada 2 ili 3 sata gledas u 600 X 400 Svi ovi nove file manager su toliko sitni...
System mehanich Svaka verzija ima tu mogućnost skera HD i onda izvjesti o datotekama sa duplim imenima i ti pobrišeš datoteka starijeg datuma....
Lonley CAT software Svira i DIVIX-e
Poštovani! Jeli iko išta radio na ovom novom čudu valja li čemu. Ja sam počeo razvjati neke izvještaje pa me zafrkava REPORT SERVER jeli to...
Ima na INFO.BA neki momak je uradio Bosansku verziju programa za kriptovanje pa pogledaj u sekciji BHWARE
bio je i onaj RXTX programčič jednostavan
kad smo kod bittorenta smijemo li spomenuti koji su to najbolji portali sa torentima. ja koristim mininova[dot]org nekako volim gledati sta...
Ako fora ne upali ja sam sa mini nove skinuo WMRekorder fina igračkica sluzži za skidanje tih videa, prednost ne moras kompletan pregledati...
ili ja negovorim dovoljno dobro engleski ili ovaj test nije uredu kaže da sam GAY 46% al evo gasim kompjuter i idem ganjat prvo žensko koje...