Separate names with a comma.
Pozdrav svima, U spavaćoj imam stariji Philips koji nije smart TV. Ne razumijem se pretjerano u taj dio pa bi mi valjao savjet. Vjerovatno ću ga...
Pozdrav forumasi, Prodajem Dell G3 3579. Jako slabo koristen, ja ga kupio za gaming ne znam jesam li 10 sati proveo igrajuci bilo sta na njemu....
Za sve osim tekućine na brisačima gubiš garanciju :-)
Pozdrav forumaši, Prije cca. 2 god. sam se namjerio da krenem sa trčanjem a uz to mi je bila želja i da imam smartwatch pa sam uzeo ovog Garmina,...
Sto se tiče dizajna extra je auto a i generalno u ove 3 godine koliko je kod mene ništa kucnulo nije. Od mene sve preporuke nevezano za ovu moju...
Pozz forumaši, Nisam dugo ulazio pa vidim da se promijenilo štošta što se tiče kategorizacije i threadova. Ukoliko je još dozvoljeno hoću da...
Vozdrica, Prodajem PS4 Pro 1 TB, uz njega dolazi sve pratece od kablova i 2 originalna kontrolera. Jako malo koristen - samo vikendima da se FIFA...
Vrijedi li ovo 40 KM? :D
Avatar je medju filmovima bio sto Crysis medju PC igrama... dobro uradjen 3D i vizuelni spektakl a prica osrednja. Ali sve u svemu oba naslova...
@NAILS @Vedo Ili neko treci ako imate koga preporuciti. Trebao bi mi nacrt 2 standa za firmu prema nasem brand code-u i instrukcijama koje bi...