Separate names with a comma.
Moze li se update ovaj tablet (Prestigio Multipad PMP3074B) ili sta vec uraditi da pokrenem aplikaciju koja radi na 2.2 ? Ne razumijem se bas u...
Kako poslati poruku prodavcu na amazon.com :D Ja se slomi evo vise od sat vremena trazeci ali ne mogu naci :D
Da li da uzmem Sony Lcd tv kdl-32bx420 Lg led tv 32lv2500 Obicna upotreba..Digitalni resiver i CS imam i to ce se i gledati uglavnom sport...
Mozel se gledat film preko usb.a na resiveru od moje tv ?
Jel se moze koristiti moja tv u rout modu .. ja sam konto prikljucit ovo radi telefona i snimanja programa ali to ponekad..urijetko bi koristio...
Mozes sacekati par dana..ako ti se oduzi uzmi broj i nazovi..meni je jednom nesto bilo na carini vise nego sto je putovalo iz engleske .. ja...
Samo sto su na kupi-dres.com sa ebaya dresovi i kostaju oko 40-50 KM a na kitbag su orginal dresovi ..vizuelno izgledaju isto ali kvalitetom ni blizu
Restartovao=ugasio pa upalio na prekidacu ili si resett= na ono dugme sto treba ubost iglom :D
U 00:00 kad se svi budu rekonektovali izbacit ce poruku " Evo vam ga na " :mrgreen: :smt005
Razmisljam da ako dodje ove sedmice modem da ga razjebem i odem njoj da vidim mozel ona popravit :mrgreen: Edit:Nista..Udata :smt006 :mrgreen:
I ja danas odem usput do centrale da podnesem zahtjev za zamjenu modema...rece mi da moram na papir napisat podatke...i iskrabam samo podatke i...
Re: Apple iPhone Valjda ce neko pomoci ...Jutros od 8 citam trazim al opet nista ne kontam .. iphone 3g version 4.1 i bb 05.14.02 ... ali nema...
Re: BIHnet ADSL - oficijalni thread [Super Bitchin' Mode] Da ja uletim zbrda zdola :D Negdje sam procito al sad ne mogu naci tu temu :D za...
Re: Apple iPhone Razumijel se neko bas u iphone :D Ima jedan iphone ne radi .. ne moze screen ne reaguje na dodir..Bio je mjenjan on i nije do...
Toga se ja i bojim..Hvala bogu pa sam baksuz samo takav svakako ..Nisam jos nista skonto vidjet cu jos do kraja mjeseca sta cu kako cu dok...