Separate names with a comma.
Evo reinstalirao Windows, sada leti sve. :) Jest da sam u free zoni ali i onda sam bio pa nije.. kakav je taj Kaspersky
Evo instalirao sam NOD32. Svaka ikonica mi zaražena virusom. :lol: A i nešto internet usporen + troši MB malo više, možda je zbog toga (VIRUSI)...
Koji Firewall i Antivirus-ni program da koristim? Hvala. Takođe koji vi koristite :)
Ja vec izbrisao :D Nije bio nikakav update tj Windows Update, valjda na to mislis. :) Hvala 3125 sto si mi rekao gdje se moze izbrisati. :)
evo moze 3125 pokrenulo je, sad cu ga obrisati, tnx :D edit: zilo znam al nece, moze se izabrati samo on a off (not recomended) ne moze
moze li se kako iskljuciti ovaj windows firewall? mozda je do njega sta ... tamo u Windows Security Center nema OFF...
Eh ovako, opet mi se desilo isto, pa sam vratio na 24.januar. pa evo sad radi, ali ce nakon nekog vremena opet prestati da radi, msn, otvaranje...
Pozdrav, Instalirao sam upravo Service Pack 2, tj. skinuo sam sa hardwarebase.net update sp1 > sp2. I sve je super radilo, ali kada otvaram...
Evo radi, restartovao kompjuter, obavio Windows onaj Disk Checking i radi. A prije mi se pojavljivao disk checking D diska, ali ja sam prekidao pa...
ne znam stvarno ... kako sredit ovo :x
D:\ is not accessible. The disk structure is corrupted and unreadable Šta ovo znači!? I Kako je došlo do ovoga!?!?!?!
This system is shutting down. Please save all work in progress and log off. Any unsaved changes will be lost. Tis shutdowh was initaited by NT...