Separate names with a comma.
capture the flag ili nesto...ovo je bezze.
true. Htio sam da kazem da nisu unknown neki devovi. Ja sam requestao access podavno valjda me uhvati ovaj beta key wave sutra :D .
nije da su bas indie,skoro svi su ex EA/DICE dev team.
kad skontas koliko je witcher 3 bio ispred vremena...
okay boomer. Ljudi prezvakali temu milion puta. Isto kao sto ti gledas tenis,kosarku,il sta vec kod kuce,tako ljudi gledaju esports ili...
ne znam ja dok sam radio koristio sam spotify 99% vremena,tako da mi je EQ dosta pomogao da poguram bass. Kad sam to ustelio onda su sluse legle...
imas EQ na spotify koji rijesi taj problem.
cetvrta sezona true detective-a : https://www.whattowatch.com/watching-guides/true-detective-season-4-everything-we-knowv . Mislim da je vecina...
da nisi sjebao header od cpu coolera,i ne radi,pa cpu misli da nema cooler uopste i nece da boota.
raja koduri skoro unistio amd sa vegom,sad handri i intel sa arcom :D:D
debili...stavi ventilatore na 100% i uradi stres test i reci im eto vidis ispod 50c.
zasto speedfan a ne hwinfo ? ja kad god vidim speedfan vrati me u 2006-u :D
32 gigs 3600mhz cl16 nema dalje. :D 16 danas vec postaje minimum. OBS sam sa par plugina i kamerom uzme 7gb meme,a gdje tek windows,igra,itd.
zbog cega iskljucujes page file ? cisto me interesuje jer nemam pojma. Guglao i citao po redditu vidim nema nikakve veze jel on ili off,neke...