Separate names with a comma.
NVIDIA Quadro NVS 320M uopšte nije loša grafa, i ako je prvenstveno namijenjena modeliranju, na njoj se može poigrati hrpa igara, al' ne očekuj...
Instaliraj Everest i provjeri koja je matična tačno. :) Super da sve radi kako treba, sad se trebamo potruditi i naći par ATA diskova.
Vidiš, nisam se ni sjetio da sam naknadno ubacio još jednu pločicu u kutiju. Mislio sam da je MSI sve dok se nisam spakovo da ti to sve dovučem....
Eh ovako, pošto već duže vrijeme tragam za nekim jetinim, solidnim laptopom, konačno sam dobio jednu dobru ponudu. Pa bih pitao forumaše, je l'...
I ja sam se takođe danas vidio sa Selvinom pa sam mu predao moje i Irhadove komponente. I mislim da imamo dovoljno za 2-3 konfe, sad za sad. :)
Reventone, svaka čast. :) A Denis (Waha102) je odličan momak, s njim sam par puta poslov'o na PIK-u.
Preuzeo sam od Irhada PSU i HDD. :) Selvine, trebamo se dogovoriti kad da ti ovo sve dobacim. Ja mogu i vikendom poslije podne. :)
Ja sam slobodan u četvrtak i petak, a vikendom volontiram (humanitarna akcija). Pa eto, bilo bi dobro da se nađemo, da nekome predam komponente. A...
Imam još i SCSI kontroler, kablo i disk od 5GB. U toku dana ću provjeriti da li je sve ispravno. Dobro bi doš'o ovaj disk bar za OS. :) Uz ovo sam...
Pošto nisam bio dugo na HWB-u, napravio sam novi account maksuz radi ove humanitarne. Selvin me kontaktirao na pik-u u vezi hard diska, i eto,...