Separate names with a comma.
Evo login-ovao sam se samo zbog beta key-a iskreno ^^ einlanzer na gareni, znaci provjereno ^^ ima neko kljuc? kupujem mu chicken svaki gejm :)
Dakle crni DSL s R4 cartom i Sandisk 1 GB microsd karticom. Koristen nekih godinu dana. Dakle omoguceno citanje backup-ova ili romova skinutih s...
OK RADI :smt005 Nakon sto sam restartovao PC PPPoE je proradio kroz router. Bez problema se konektovao tad. Hvala za sugestije.
Evo ne mogu ni PPPoE ovako :S Sigurno nesto radim pogresno. Odabrao PPPoE u načinu konekcije, upisao username i password, stisnuo connect i dobio...
Radi...
Gdje? Ovo je sve od firewall postavki sto imam i ne pomaze ni iskljucivanje svega: [img]
Dakle, nakon nekog duzeg vremena zezanja sa WiFI stickom koji se kači na USB odlučio sam nabaviti i pošten router. Dakle uzeo WRT54G2 spojio ga na...
BUMP!
Bump 550KM!
Dakle prodajem navedenu kameru. Potpuno nova, ukljucena jednom cisto da ne bi bilo da je DOA. Razlog prodaje - dobio kao poklon a ne treba mi....
http://192.168.1.1 i potrazi u konfiguraciji. Defaultni username i pass potrazi u manualu ili googlaj.
Promjeni password na routeru a za to se i dalje zali Telecomu.