Separate names with a comma.
Pozdrav, koji bi bio best buy monitor 24 incha full hd do nekih ~400KM?
Ja sam isto citao negdje da su ovi MU6172 od 55" sa IPS panelom, ali eto treba provjeriti. Navodno se moze provjeriti kada se povuce blago prstom...
Mini m8s II 2GB+16GB, mislim da sam ga s gearbesta narucio. Ja cu mozda svoj prodavati ali jos moram skontati.
Ok, vazi. Posalji mi koju sliku ako mozes na pp ako se odlucis.
Ok, hvala ali mislim da je taj malo poskup za mene koliko vidim cijene na internetu. Uglavnom cu jos malo razgledati.
Ja koristim eon aplikacija preko android boxa, radi normalno, samo sto se mora konektovati preko wi-fi, inace preko kabla nece. Isto tako se zna...
Moze li preporuka za sat do nekih 500-600KM, svidja mi se bas tissot prc 200, ali je on malo skuplji..
Gledao sam ovaj od 50", valjda nece IPS potrefiti. Gdje je najjeftiniji ovaj model? Nadam se da prikazuje bolju sliku nego na trenutnom panasonicu...
Je li iko uzeo ovaj tv samsung MU6172? Koji panel stavljaju ips ili va?
Loguje se normalno na mojtelemach.ba sa istim mailom. Mijenjao sam sifru nekoliko puta, ali nece na eon.tv nikako.
Ja nikako ne mogu da se logujem na eon.tv, stalno mi govori da je pogresna sifra ili mail. Na mojtelemach i d3go.tv se normalno logujem bez problema.
Znam ali mi se ne isplati vracati, vjerovatno je skupa postarina, tako da je onda bolje uzeti ovih 25$. Znas li mozda nekog da popravlja ovo ili...
Obicna dostava. Uvaljuju defektne proizvode i ja trebam biti sretan sto sam izvukao skoro pola cc... Samo sam se zeznuo sto nisam preko ebay-a...
Prije par dana mi je stigao android box sa gearbesta. Nije radio ni 15 minuta kako treba, zaledila je slika i nakon sto sam ga probao opet...
Gdje si kupio kupio kod nas za istu cijenu, posto i ja planiram uzeti ovaj od 2gb + 16gb ali treba cekati...