Separate names with a comma.
Ne vjerujem da bi se detektovalo kao zloupotreba jer bi to koristio za sopstvene potrebe prilikom odlaska,recimo,na more ili slično ... Nema...
Pozdrav ! Da li je neko uspio da podesi neki model Fritzboxa da radi na ADSL BH Telecoma ? Zanima me i da li je neko uspio podesiti Fritzbox da...
Probano i ne radi :-( ... I ja sam ga ranije skinuo sa navedene stranice,odakle vec duze vrijeme skidam ROMove za PDAove, kojih sam vise...
Hvala ti! Mislim da sam skinuo navedeni cab fajl ranije (ukoliko je rijec o programu na japanskom,onda je to to i nije radilo kod mene) ... U...
Nazalost nema te opcije...da ima ne bih niti postavljao ovo pitanje... Rijec je o Sinus 154 Basic 3 W routeru ... HJasko
Hvala svima na javljanju ! Ali ... Niste shvatili bit/poentu onoga sto sam pitao ... Znaci ne zelim da u modemu/routeru budu moji podaci...
:mrgreen: Hvala na sugestiji ali u predjasnjim postovima sam naveo da to ne ide ... Znaci ADSL BiHNetov preko Wireless routera da se snjira po...
Hvala na odgovorima ! Nazalost nema nacina na koji nisam probao preko PDA (Windows Mobile 6.1) i mobitela (Symbian S60 v3) da ostvarim...
Pozdrav ! Zna li neko da li je moguce i kako se to radi,ako je moguce,PPoE konekcija za Windows Mobile telefone / PDA ? Naime,imam PDA i telefon...
Ma znam sta je unutrasnja antena ali ... Cak sam koristio wireless internet (prije dolaska ADSL) preko male yagi antene (duzina oko 30...
Pozdrav! Zanima me da li neko ima iskustva sa wireless antenama 2.4 GHz a koje su namijenjene za unutrasnju upotrebu (indoor) ? Kupio sam preko...
Moze li jeftinije ? :-) HJasko