Separate names with a comma.
Re: P: kingston hyperx fury ssd 240 mb Nista kolega se predomislio,
Re: P: kingston hyperx fury ssd 240 mb Ako se mozemo dogovorit ram za 100KM, onda odmah danas da pazarimo! Poz.
Sa prednje strane maska se moze lahko odvojiti i svi konektori za regulaciju brzine venta, sami ventovi kao i prekidaci za paljenje / reset su ti...
Hvala momci na informacijama, kolega se snasao! Moze lock!
Cijena [WINKING FACE]
isti ti je za 1156-1155-1150!
Kako navedeno, kupujem Intel LGA 1156 Maticnu Plocu, nebitan vendor, bitno je da je ispravna! Lokacija: Sarajevo i bliza okolina Kontakt: PM
Genericno i nije ispravan izraz samo za nas dres, svi adidas dresovi na prvenstvu su istog kroja, samo nas nema neke specijalne boje i obiljezja...
Postavi spisak da ti potrazim
Evo ga online i virtualni album ko sa proslog prvenstva! http://en.stickeralbum.fifa.com/game/fl ... view=start Sad se mogu redimat oni kodovi...
Nema razloga da se zapusti, ja ga barem jednom u dva mjeseca otvorim i raspusem i nikad nisam sta za*ebo da ne radi !!!
I kod mene mali update sa kucistem, manjka prostora pa smo Haf 932 zamjenili za Fractal Design Define R4, pristojno kuciste sa prostorom, gdje...
Casno obecanje, kaze dam sve duple za ovu posljednju koja mi fali :D A to da me paze, samo mogu potvrdit :smt007
oko 78KM svoje love, uz to da sam ocistio jedan laptop za 15ak paketica, pa malo punica pogurala, onda drugu dao jednu sto mu je falila a on meni...