Separate names with a comma.
i ti si pa sta :mrgreen:
Ship Wreck, Key West, Florida, USA Detalji iz malog muzejica na Key Westu Malo je prenatrpano svime i svacime, ali eto :) [img] [img] [img] [img]
Toni je pun pogodak u ovome sto sada radi i kako to radi i dugo nije bilo ovako kvalitetnog koncerta na nasim prostorima i u jadnom Mejdanu. Svaka...
Evo par komada sa Tonijevog koncerta, 14.2.2011. Tuzla [img] [img] [img]
[img] Da li ima pristalica ovog softwareskog cudesceta? :) Ja sam skepticno ga krenuo koristiti, u sustini nije los ali ima nekih caka koje ili...
Gdje cemo gledati ove godine prenos formule? Na tv-u izgleda necemo, osim ako nemamo satelitske i bbc-a :D Sta ima sa streamingom? Imal sta pouzdano
PUG 106 [img]
Slažem se s tom konstatacijom, i da je ta 80+ koju god da kupis :D
Da prostis, zaje8ao te on, sad ti gledaj kako ces zaj... njega i uputiti druge da ne nasjedaju. A da su stranic veci lopovi od nas i muljatori to...
Odradio sve po navodjenju, sad za sad radi bez problema. Vidjet cemo sta ce biti nadalje, nadam se uspjehu, naravno jel :D Hvala na preporuci jos...
Moguce Forza, jer bio sam nesto instalirao prije nego sam skontao da mogu sve sa catalystom. Hvala. Pokusat cu to uraditi pa da vidimo. Pozz
Opet ja, pa nije ovo red, il sam ja dosadan il ste se vi ucutili :D ili vjezbate pa da uletite s obrazom :D Elem, server je kreiran i obicno je...
Bit ce da nije do graficke. Izvadio sam je i ubacio u drugi racunar. Radi dva dana bez ikakvih naznaka problema. Jel moguce da nije do nje? :D...
[img] [img] [img]