Separate names with a comma.
Ne znam gdje imaš uzeti u Sarajevu, ali što se Ibeja tiče, ako kupiš iz Velike Britanije, otamo pošta obično dođe u roku od 7 dana (nekad i za 2-3...
Da, nakon što sam malo istražio, ustanovio sam da samo novije grafičke karte imaju DVI TMDS-ove koji u potpunosti podržavaju signalnu...
A koja ti je grafička karta i koji monitor?
DVI ima propusno ograničenje koje u praksi znači da jedna DVI veza može prikazati max. [email protected] (u to spadaju i 1680x1050 i 1600x900 jer su...
Ukratko: "veni, vidi, vozi". Naširoko: Poklanjam starog 15" CRT monitora kojeg sam nekada samo povremeno koristio kada sam imao potrebu da...
Sve piše vođe: http://www.pik.ba/artikal/1459182/crt-monitor-15-quot-/
Naaajviše 100 KM, ali i to samo u nekom vrlo opravdanom slučaju. Ne treba mi neko ultranapucano bildersko-cakleće kućište; bitno mi je da ima...
Kupujem veliko kućište (srednji, ili poželjno veliki toranj) koje je dovoljno dugačko da može smjestiti matičnu ploču EATX formata (te matične...
RaP, to je IBM PC Server 330. Nažalost nije u mom posjedu nego kod jednog poznanika, a evo par dodatnih slika te mašine s Interneta:...
Kad baba ima masla svašta njime maže. :)
Tri SCSI kabla Četiri PATA kabla 18 snopova napojnih kablova dva GBIP kabla Tri FireWire kabla Tri PCI64 karte duge po 30 cm Hejbet 5,25" i 3,5"...
Bolje mi je radi uštede prostora u unutrašnjosti kućišta, montirati ventilatore s vanjske strane.