Separate names with a comma.
Samo da javim deseti dan od dana predaje telefona nazvali su da dodjemo i zamijenimo za novi. Novi radi sve uredu. Ipak je sve brze proslo nego...
Ok, znaci nista, cekanje i to je to. Sta ako oni budu to porpavljali pa slali, trebam u svakom slucaju novi traziti jer je u tom roku reklamiran?
Potvrdu da sam predao imam. Vidi se fino datum da je peti dan od kupovine. Danas je tacno sedam dana odkako sam im vratio telefon. Sve je to...
@Nails Prosla su tri dana od dana kupovine do dana reklamacije. U servisnoj knjzici pise da i u Sarajevu ima servis medjutim logosoft tvrdi da...
Pozdrav Kupio sam mobilni telefon kod Logosoft uz trio pretplatu. Uredjaj nazalost nije bio ispravan. posto je kartica trebala biti aktivirana...
Prodajem Navedeni DVD, upotpunosti ispravan, moze xdg3 da przi sa payload softverom (Verzija B ili tako nesto, uglavnom provjereno radi) Lokacija...
Re: RE: Re: RE: Re: Racunar do 2000KM Koji bi mi preporučio procesora umjesto ovog?
Re: RE: Re: Racunar do 2000KM Oko 150km je matična
kakva je ova konfiguracija I5-4460 Maticna: MSI B85-G41 PC Mate, Sockel 1150, ATX Graf: GeForce GTX 970 4GB GDDR256-bit Crucial SSD 120GB BX100 i...
16GB ram sam mislio i obavezno SSD, e sad ne znam bas koji procesor je najbolja opcija, jer nisam toliko dobro upucen, znam da ima i5-ca koje su...
Malo zastarjela tema, ali meni sad treba odgovor an isto pitanje, dakle gamer PC do 2000-2200 max KM, koju konfiguraciju bi mi preporucili? Kontam...
neg imal ko da trazi ove deficitarne za DE ? Elektroinzinjere
dosli smo do toga da nije u pitanju to sto ti nemas patriotizma pa zelis ici, nego jednostavno nema napretka, lopovluk, nepravda nepotizam itd. i...