Separate names with a comma.
Pokušao sam i to i bateriju onu izvadim pa stavim sve moguce ali bez uspjeha
Pozdrav Imam problem sa jednim računarom naime kada ga ugasim on se ponovo pali jedini moguci nacin je gasenje na dugme sto mi se i ne svidja...
Nije ovo glas nego samo trazim prijedloge koje komponente da uzmeme pretpostavljam da je za ovu cjenu od procesora Pentium 4 -D
Trazim eto neku jednostavnu konfiguraciju da moze pristupiti internetu da nije bucna nista posebno
Supeer da si rješio to prouzrokuje rxfilter - Roxio software http://windows7forums.com/windows-7-dis ... s-7-a.html SessionLauncher.exe...
Pozdrav, Imam pitanje u skorije vrijeme imam vise posla sa racunarima ljeto vrucina prasina i sve to cesto mi dolaze ljudi da im maticne...
Probaj skinuti DRP sa drp.su i pokreni i provjeri , problem ti moze biti i da si ostetio grafu nekako sad nezz ni sam
provjeri startup pogasi sto vise mozes i kada si digao Win7 ponovo jesil formatirao kako treba i imas opciju na CCleaneru, Wipe Free Space probaj...
Pokreni CHKDSK preko Runa, provjeri da li ti neki drajveri ne dozvoljavaju da se gase kao npr LAN kartice. Moze biti do samog sistema instaliraj...
znam ja gdje se to nalazi obicno u donjem desnom cosku ali kako da ih postavim ne bih da eksperimentisem ako ima neko upustvo
ma ne znam jarane kako ti prekidaci idu uvjek nesto zabrljam imali ko kakvo upustvo u vezi toga
Pozdrav, Dobio sam jedan računar sve je super vlasnik se žalio da mu je sis pao formatirao sam računar ali nakon gašenja on se ponovo upali i...