Separate names with a comma.
jel moze mala pomoc u vezi ovog telefona. Danas sam ga kupio i na sebi ima T-mobile software v31 Posto zelim da ukinem Tmobile logo i i sve sto...
Procjena i prodaja : Monitor Samsung SyncMaster 700p Plus CRT 17'' Maticna: ASRock K7S8X v3 Athlon XP 2000+ 1666Mhz 256 DDR GeForce4 MX 440 with...
pa et, s obzirom da cu uzeti lcd od 19'' ne vjerujem da mi treba tako jaka grafa. Citao sam ovdje da se te neke razlike primjete jedino na vecim...
Pozdrav svima, dobio sam ponudu od jedne firme za ovaj racunar, pa me zanima sta treba mjenjati jer sam veliki laik oko hardwarea. Kuciste...
Nokia n95 + koliko para?
nesto sam trazio i uspio sam ovo naci, svako misljenje/kritika dobrodoslo: ASUS M2N-XE AM2+ nVidia GeForce 6100/nForce 430 - sta ne valja kod...
super je to, al u genelecu. Ja bi radije neku firmu iz Sarajeva, da mogu otici u njihovu poslovnicu i sve to pokupiti. A i ne znam ima li razlike...
Pozdrav svima treba mi velika pomoc. Citao sam vec ovu temu kupovina konfiguracije 1000/1500/2000 ali mislim da nisam nasao ono sto trazim (za...
e hvala svima ... odustao sam od 6280 bas zbog tog sw-a s40 i glomaznosti. Nasao sam n70 od 250 km i w810 sa 32mb karticom - 250km vjerovatno cu...
pa ne znam , trenutno mi je najvaznije da ima jak zvucnik i da je taj software za pustanje muzike brz. a ne bih cisto htio da imam ono samo poruke...
Pozdrav ljudi, nadam se da vam nece biti pegla da mi preporucite jedan od ovih mobitela , ili pak neki bolji do 270 KM . Razmisljao sam o 6280,...