Separate names with a comma.
Znaci sto se tice ova dva da je bolji samsung..
Pozdrav svima. Planiram u Telekomu da uzmem jedan od ova dva telefona, pa se nemogu odluciti. Oba su smartphone (symbian i android). Telefon ce mi...
ja sam kod njih popravljo telefon i stvarno su regulara
Ukratko da li se isplati zamjena doticnog Samsunga za LG bez ikakvih doplata...
Jel iko zna gdje bi se u Tuzli mogao jos naci oklop za ovaj telefon. U Em-Ely nemaju, nema ni na pijaci. Gledo sam i na ebay-u međutim nista. Ima...
hmm ne izgleda lose taj shield... fina stvarcica.. Ja sam danas ostavio telefon u em ely rekli bice gotovo posliejpodne ili sutra... sto je...
Ma free je shiping i dolazi iz Hong Konga, samo neznam koliko bi me "zaklali" na carini.... Neznam kako Haker kaze jest ovo 20 tak maraka skuplje...
Jeli mi se isplati naruciti preko Ebay, display za 33 $ , ili platiti ovdje 70. I ako se isplati koliko dana treba da stigne i kako ide procedura...
Ovako prodajem moto opremu i dijelove, sve je novo uvezeno iz Njemacke (Firma LOUIS - ko iole zna o motorima cuo je za ovu firmu ). Brava za...
Ma tako sam i mislio. Nego kontam da li je ovo nekvalitetno mislim mozda ima manje boja ili nesto slicno, mada sumnjam. Posto se ne razumijem...
Re: Samsung SGH-G 810 puknuto staklo Otiso sam danas u Em-Ely, kazu postoji kao neka kopija display koji kosta 70 km i original 120 km, al ida se...
Re: Samsung SGH-G 810 puknuto staklo E vraga puko mu je i display skroz, crn ekran nista se ne vidi. Bas sam ono srece.... Koliko to kosta da se...