Separate names with a comma.
Ostavi mi broj telefona na pm ili tu.
Sve ok, vjeruj mi da sam imao najbolje namjere. Samo sam htio reci da je jedna brand name masina visestruko bolji i trajniji ulog od neke masine...
Mozda glupo pitanje, ali je li u ove svrhe bas morao ici novi racunar? Malisanima bas treba i3 procesor zadnje generacije i ultra modifikovano...
O kojem telefonu se radi?
Mislis na injection preko browsera? Ma znam to odraditi, ali mi ne mijenja situaciju. Fora je u tome sto Telemach ima jedan range IP adresa koje...
Isto EPC3925, ali u router modu.
Mislio sam na vanjski IP :)
@hamopipa: vec mjesec dana mi je isti IP i trenutno imam potrebu za novim. Kako ga promijeniti?
Re: RE: Re: Toshiba L675 Ja sam do sada uradio reballing oko 400 BGA elemenata, a od toga je barem 350 GPU-ova. Da, zna se desiti da budu...
Upravo tako se i manifestira "hladan lem" ispod BGA GPU-a - nema slike. Sto se tice navedenih metoda popravka, feniranje i pečenje u rerni i ako...
Prodano.
Prodajem ili mijenjam jako kratko koristen bijeli THL T6s. Kupljen je lokalno, tako da garancija nije iz Kine i pod garancijom je jos nekih 8...
Za takve postoji nesto sto se zove Ausbildung. Osim toga, zasto bi netko i bez iskustva i bez formalnog obrazovanja u struci uopste trazio radno...
Mozes i sam naci posao, zasto ne? Ja sam tako uradio. Preporuke gore slabo pale ;)