Max Payne 3

Discussion in 'Igre i konzole' started by sgtPepper, Mar 23, 2009.

  1. dmr

    dmr Veteran foruma

    A obrati pažnju koliko zamuti teksture, meni draže imat oštre teksture. Kako god ja držim na 2 x msaa i imam 40-60 fpsa.

    EDIT: A probati i forsirati iz drivera 4xAA. Evo sada ja igro i cini mi se da ne zamucuje teksture kao fxaa, a ide non stop iznad 60 fps-a.
     
  2. Sena

    Sena Veteran foruma

    Thx narode. Probam pa javim utiske.
     
  3. Haker

    Haker Veteran foruma

    Ima li neko da je probao na normalnoj nekoj konfiguraciji?
     
  4. Reventon

    Reventon Veteran foruma

    Dosta zavisi od rezolucije na kojoj igras
    Evo neke preporucene konfiguracije:
    LOWEST TESTED SPECS

    Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit) Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better 2GB System RAM NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAM

    LOW RECOMMENDED SPECS

    Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit) Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent 3GB System RAM NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAM

    HIGH RECOMMENDED SPECS

    Windows 7/Vista (32 or 64 bit) Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent 3GB System RAM NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAM

    HIGHEST TESTED SPECS

    Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM
     
  5. extibo

    extibo Komšija

    :lol:
     
  6. forzamilan

    forzamilan Veteran foruma

    Preskačem ovo jednostavno ne mogu svariti 3. lice na PC-u da je ne znam kakva grafika.
     
  7. dmr

    dmr Veteran foruma

    onda uzmi gamepad i odmakni se 2 metra :D
     
  8. Bonded_by_Blood

    Bonded_by_Blood Aktivista

    Probah maloprije, moram reći "wow" :smt007 , Rockstar zaista zna napraviti igru. Tek sam satić igrao da vidim kako će ići, ali odmah se osjeti prejaka atmosfera igre i mračni Maxov karakter. Jedino malo smaraju cut-scenes, prečeste su.

    Interesantna je ogromna razlika u performansama između dx9 i dx10 (10.1) na mojoj 4870-ci. Zapravo, igra se nije mogla pokrenuti na DX 10.1 (samo u meniju radi, početak misije odma blokira u "providni" ekran, vidi se desktop ali nema kursora) ali po kursoru u igri sam osjetio da je totalno mali fps + pojavili su se nekakvi čudni artefakti u obliku zelenih tačaka (kao da je neki filter koji grafička ne može da "odradi"). Na dx9 sam se iznenadio kako ide fino, sve ma max osim FXAA i shadows na normal.
     
  9. Esh

    Esh HWB

  10. extibo

    extibo Komšija

    Ukratko - odusevljen sam. Ima tu i tamo koja mana, ali je zanemarivo.
     
  11. dmr

    dmr Veteran foruma

    koji neprofesionalan review. Cuj nisu ni probali msaa i tvrde da fxaa odlicno izgleda i eto nekad ce da probaju msaa i da vide da li fxaa zamucuje texture. LOL Vidi se iz aviona da zamucuje i to se moze probati u 2 klika.
     
  12. Stevie_Ray

    Stevie_Ray Veteran foruma

    A probali samo dvije najjace kartice na trzistu (ako izuzmemo GTX690). :lol:
     
  13. dmr

    dmr Veteran foruma

    Probali najjače kartice bez msaa LOL Sto nisu dernuli sve na max kad su najjače :)
     
  14. SpookyMoO

    SpookyMoO Komšija

    Evo ja jos jednu misiju imam,predobra je. :)
     
  15. zippoo

    zippoo Veteran foruma

    ja mislim da ovo mogu igrati na medium sa nekom nizom rezolucijom od HD reze ali nemam prostora na disku da ovo skinem i jos instaliram,jedino da obrisem pola stvari :)
    na :/c imam slobodno 15ak giga a na :/d nekih 30ak
    jbte kolika je igra,ne znam da ima veca :)
     
  16. r4z0r

    r4z0r Aktivista

    Imam jedno pitanje , molim onog koji zna odgovor da mi posalje preko privatne poruke ..
    Stigao sam to 14-og chaptera , izgasio se racunar sasvim slucajno .. sada je save file ostecen i ne mogu nastavit sa istim profilom , da li je moguce da nadjem negdje 100% save file ili nesto tome slicno ? Stvarno mi je mrsko sve ispocetka .. igram na 3. difficulty o_O
     
  17. dmr

    dmr Veteran foruma

    Zavsih igru sinoc i za mene je najbolja igra u zadnje 3-4 godine. Jedina 2 nedostatka, ili vise ono sto mi je falilo iz prijasnjih nastavaka, su gotovo neupotrebljiv shoot dodge (mozda sam ga upotrijebio 4-5 puta u cijeloj igri) i nemogucnost bacanja granata ili molotovljevih koktela, ali zato sve ostalo je podignuto za par stepenica vise u odnosu na predhodne nastavke!
     
  18. dmr

    dmr Veteran foruma

    Ja predjoh igru sa 12.1 driverima, a evo sada probah ove preporucene 12.4 sa 12.6_cap1 i igra ide puuuno bolje, bar na 6950. Tako da ko ima ati, a nije stavio, neka stavi :)
     
  19. Piroman

    Piroman Komšija

    Pa kakav si ti gejmer ako ne možeš 3.lice!? :mrgreen:

    Neke od najboljih igara su po meni upravo u 3.licu, npr. : Dead Space I+II, Assassins Creed serijal, GTA, saints row, just cause 2 itd. Znači obavezno štivo za iole ozbiljnijeg gejmera!

    Što se tiče igre, prijatno sam iznenađen, prije svega što sam je uspio uopšte pokrenuti na iole dobroj rezi i detaljima na svojoj staroj 4770 (divi sliku) uz odličan fps, potom i pričom, uobičajeno dobrim gameplay-om, a mogu zanemariti par bug-ova koje sam primjetio a ugl. se tiču spomenutog bullet time-a ali dobro, to je više do mene bilo i prostora gdje sam pokušavao te vratolomije izvesti nego do igre! :mrgreen:

    [​IMG]
     
  20. Haker

    Haker Veteran foruma

    Ja probao, dual core proc, 4870, 4hb rama. Igra štopa na svim mogućim postavkama, podjednako štopa na very high i na low, totalno ne igrivo. Ili je do procesora, ili igra zeza, sistem ili šta već.