dosao sam u BiH prije mozda mjesec dana(Sarajevo) pa me interesuje gdje mi preporucujete da kupim PC...... posto neznam bas mnogo mjesta hvala unaprijed...
zna se, AS-COMPUTERS Visoko dostava besplatna, software po zelji najbolje cijene, u toku akcija 061/769-874
Evo imam jedan reklamni letak Elektroakustika na Čaršiji Konfiguracija na Sempronu 2600, 9550GE Asus i ostalo 956 KM (mpc) Atlhon C64 3200+, Asus 9550 GE 1372 KM (mpc) po meni OK cijene http://www.elektroakustik.ba
ama cijena nije bitna hocu da uzmem nesto jaci PC od ovog dole navedenog:u Sarajevu! (ovaj mi je trenutno) Atlon 64 3800+ Asus A8V-E Deluxe NVIDIA GeForce 6800 Ultra 1024 rama Enis:jo reklame slazem se
Procesor ti ne treba jaci(i taj je prejak) jer se svi A64(pogotovo [email protected] sa boxanim hladenjem) dobro oc-aju(limit oko 3GHz)......a sta fali tom kompu?
Ama u takvoj sam sitvaciji gdje moram uzet PC sad ce mi i roditelji za koji dan doc vam sa ocem sam se dogovorio da njemu ide ovaj a meni noovi PC Razmisljo sam o Atlon FX al reko koji ce mi ku**c pa da vidim imal ovdje gdje onaj 4000+ i kakva dobra maticna za njega.....
Vaznija ti je kvalitetna memorija i maticna od defaultne brzine proca.... ja bih ti preporuchio vako: A64 3000@oc-aj do mile volje Zalman 7700Cu NF4 DFI Lan Party Corsair 3200LL gainward 6800 bi fino sjeo...... Antec 550W Thermaltake Armor Ako ovo uspijesh sastaviti samo nebo je limit 8)
Konto sam ja reko da otac kupi takav slican bas sam mislio taj kuler procesor Amd 64 3200+ ali grafcku sam mislio 9800XT all in wonder posto njemu treba jedna takva Sta mislite jel bolja Ati X850 XL,XT ili 9800ultra (graficku ce mi otac donijet samo mu moram rec do utorka koju)
valjda mislish 6800Ultra?Koju god da uzmesh(ATI ili nVidia) pazi da je hladenje tiho i masivno(Artic Silver).