Tako nekako. Mozda bolje ici na Skodine modele ako su povoljniji. Ja licno nebih mogao dati 45-50k KM za 1.0 motor sa tri cilindra, pa i da izgleda kao Urus. Radije bih pjesice isao.
Nije isto sranje, već gore, manje dimenzije, jeftinije i otprilike kao polo na 18kama felgama. Otprilike ono što neki zovu SUV-om pa kažu SUV sranje zbog ovakvih modela. Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Ima, 1.0 i 1.5, oba TSI. Ko kupuje pola pa izabere ovo pa ok. Ako nije plaho skuplji. Mislim da i nije jer je 1.5 TSI R Line Polo isto tu negdje cijenom, par hiljada manje. Taigo je bio oko 50k s tim motorom, a sa 1.0 oko 45k. Sent from my SM-F711B using Tapatalk
Naravno, samo je taigo dno dna od ponude tih wannabe SUV-ova, u tom rangu gdje ide captur, ecoboost, c3 aircross, kamiq i slični. Sent from my SM-F711B using Tapatalk
50k za to, strašno. Nisam gledao cijene ali vjerujem da je Citroen C4 tu sa cijenom, klasa veće auto sigurno bolje opremljen Edit: evo kao što sam i mislio, u full opremi Citroen C4 Shine 1,5 BlueHDi 130 EAT8 (55.900 KM) https://www.olx.ba/r/51291178/114743 Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Kakvo stagniranje,poslije dieselgatea rade jedan plus na sminku a dva minusa na sve ostalo. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Jaran nedavno kupio nov u salonu T-Rock (to je onaj veci, ako se ne varam, imao je T-Cross pa sad kupio vece) u glavnom, R line, 2,0TDI, 4motion, DSG... Prokisnjava, lupka u vratima, i mora mijenjati komplet haldex... na 50km je to sve skontao... A usput, napravljeno moje, sve radi sad jos sam zamijenio i parking senzor koji mi je bio crkao.
@Qler sta su ti sve uradili ? @dino73n kako se gnjolf prodaje ko lud nikad mi nece biti jasno, 3-4 bolja auta u klasi za dosta manje para lagano. Rekao bih da je VW otisao nazad a Skoda stagnirala.
Ma gledam sta u rangu 50k kupiti. Taigo jestw na platformi pola radjen al je dimenzija za polo 1v1 Druga opcija karoq (kamiq je kanta). Prva opcija je cx30 samo me zajebashe za cijene u zadnjih 6 uzas… Samo benzin gledam i ne slabije od 1.5 Sent from my iPhone using Tapatalk