Apex Legends

Discussion in 'Igre i konzole' started by RaP, Feb 6, 2019.

 1. Esh

  Esh HWB

 2. Decerto

  Decerto Komšija

  Ne razumijem ove ljude koji guraju AAA portove za switch. Ocajno izgleda. Ovaj video sam preskocio u par koraka i bilo je dovoljno da vidim da u nekim trenutcima igra ide na bukvalno 5 fpsa. Why ?
   
 3. NAILS

  NAILS Moderator

  Zbog toga je switch trenutno najbolja konzola. Toliki izbor dobrih igara a u pitanju je handheld konzola. Tako je treba i posmatrati. Probaj od nekoga i vidjet ces da je drugo iskustvo. Mozes dolsovno igrati od BOTW, Witchera 3 i Skyrima do Hades, DOOM-a i Apexa. A gdje su ostale Nintendo ekskluzive. Performanse u Apexu jesu problem ali se javlja prilikom ucitavanja novih aseta i to ce poslije fiksati. Tek je portana.

   
  nenji_avero likes this.
 4. Decerto

  Decerto Komšija

  Kupio sam switch bukvalno kad je releasan. Slazem se ja da je to vrh konzola za igre tipa diablo,botw,mario,etc,koje sam i igrao. Pa eto i skyrim nije bio los (a svi znamo da skyrim mozes igrat na krompiru). Ali ne razumijem zasto forsiraju igre,pogotovo ove fast paced shootere koji su jos multiplayer,na konzolu koja se ocito pati da nagura i 20 fpsa.
   
 5. NAILS

  NAILS Moderator

  Vjerovatno se vode: Od viška glava ne boli. Imaju te igre u katalogu. PR.

  Izlazi i Switch 2. I dalje ce imazi 720p ekran. Mislim da ce taj dogovor oko portova ostati.
   
 6. Pelikan

  Pelikan Veteran foruma

  Burazeru, milione ljudi igra Fortnite, Call of Duty itd na mobitelima. Dovoljno je da vidis sta djeca sad igraju i na cemu. Ne smeta njima 20fps kao sto ni nama nije smetalo. Ja imam i kolega na poslu koji na pauzi razbace partiju CoD-a na mobu. Njima i vise nego dovoljno.
   
  Esh likes this.
 7. mirzet1976

  mirzet1976 Aktivista

  Ja kad igram igram samo Apex imam još nekih igara koje mi klinci igraju al ništa me od tog ne privlači ko Apex.
   
 8. Esh

  Esh HWB

 9. Stevie_Ray

  Stevie_Ray Veteran foruma

  Najjace je sto padu fps-a mozes znat da je neprijatelj u blizini. :D Hahahhahaha...