Ama bilo juce u avazu o tom dobitku i frajer prica svoje utiske. Kaze pratio i kad je vidio da je dobio 25 000 zaspao i tek kad se ujutru probudio vidio da je i ostala dva para pogodio za 100 kila.Laze,al eto... Cijelu je noc on visio na teletextu. Ostalo je samo mahalska.
Čuj legao pa tek ujutro vidio. Pa ja kada čekam nešto za sitne pare, buljim u teletex ko tele i ne trepkam očima. Kada sam u gradu neko mi od prijatelja redovno javlja rezultate. Kada se kupam i sl. unesem TV u WC...
Kao što vidite, ostao mi je još samo Arsenal-Juventus (mada ova Man.UTD- Birmingham još nije završena ali Man.UTD vodi sa 2:0 tako da je to gotovo). Jedino što u slučaju pobjede ne dobijam 198 KM nego 116 KM jer je utakmica Portsmouth-Arsenal odgođena tako da se ta kvota ne računa. No bio bih sretan kada bi dobio i ovih 116 KM.
Eto ja dobio sad 15.44 KM Hibernian - Kilmarnock 1x (2:1) Caernarfon - Llanelli 2 (0:2) Celtic - Hearts 1 (1:0) Juventus - Arsenal (1.p) x (0:0)
Samo se ti smjeskaj. Kad nesto hocu da kupim,a staci ne daju pare,ja odigram listic,maznem lovu i kupim.Tisu misu sve... :mrgreen:
Pa dobro, možete vi kada to gledate i pratite. Šta cu ja kad više ne gledam TV a kamoli sport uopšte :mrgreen: btw. ne sjecam se kada sam zadnji put zatrazi pare od roditelja, ako imam para onda kupim nešto, a ako nemam onda idem dalje :roll: .
znate sta nebi bilo loshe da dobijemo malo vishe prostora mi kladionicari jer to ima veze s hardwarom kad dobijemo kupimo sebi hardwara a kad nam zafali para prodamo hardwera :lol: :lol: sad ozbiljno ja mislim da bi trebali imati svo topic
Nikad nisam dobio veću sumu od 50 KM, ali kad dobijem 20 KM idućih sedam dana svaki dan dobijem 20 KM :roll: Tako da sam mjesečno na kladionici dobar nekih 20-ak KM. Ali ne kladim se što nemam, nego radi ličnog čejfa, a taj dio za kladioničare imaš http://www.piramida-sistem.com, ne treba trovati 'vako lijep forum glupostima, ja više neću. Izvinite admini!