Re: Battlefield 5 Zato je i nazva krntijom (zbog price da ce biti WWII). A, na kraju krajeva mozda i jest WWI.
Re: Battlefield 5 Saznamo sutra u 22:00h ali evo jos malo internet bullshitova: "Game will be called Battlefield 1, and will take place in 1920... that's what my little birds told me "
Re: Battlefield 5 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Polikarpov_Po-2 Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Re: Battlefield 5 Nije ni cudo sto su ih Svabe u WWII, satrle ko fap zabu u zraku, kad su ovo koristili.
Re: Battlefield 5 Neki stream treba poceti za par minuta i ako na sajtu stoji da je oko 10PM: https://www.youtube.com/watch?v=IDqkEvKwI6M
Re: Battlefield 5 uf da hoće podmornice ubaciti a kako ova theme podsjeća na onu iz battlefield 1942 drama aaaaa
Re: Battlefield 5 Imun sam na sve proizvode i brendove ali me BF traileri svaku put nahajpa. U konacnici meni nije nikada bilo žao para, vec frustracija sto ukake potencijal igre sa pogresnim prioritetima i bugovima. Nije reciklaza kao sto je bilo BF3 u BF4 tako da ce drzati vise paznju nego BF4. I ono jabitnije, izlazi ove godine u oktobru kako sam i predpostavljao. -Cijeli squad bi mogao biti u jednom tenku.
Re: Battlefield 5 Predobro izgleda, ne samo grafika nego i sve mogućnosti u igri. A mislim da bi trebala i na konzolama super izgledati jer i Battlefront izgleda ekstra. Ako bude dobra na launchu uzima se vrlo vjerovatno. Znači titanfall 2 na proljeće.
Re: Battlefield 5 Oktobar 21. World wide 18. Preorder I jos malo prije oni sa premiumom ili ea accessom Znaci izlazi ove godine Sent from my E6653 using Tapatalk uvijek se nađe način da se izmuze novac Battlefield One & Xbox One
Re: Battlefield 5 Ma nema sanse da ce biti uredu, kao sto nije nijedan dosad. Makar sad imaju CTE, znaci kupiti tamo u januaru/februaru kad ispeglaju sve to. Jeben im ovaj pricing 20 dolara za gun i gear. :lol: Ispade po traileru da ce cepelin biti kao c130, i u traileru ima samo par sekundi gameplaya kad puca iz masinke i stavlja gas masku, po vidjenome izgleda kao da su nastavili koristiti fotogrametriju