Aaaaa ja sam htio otvoriti temu za BF6 Nije li ono Vedo otvorio temu za BF3, pa je na kraju dobar proizvod ispao Mene nekako hajp fata, ne igram dugo battlefield, prakticno sve sam preskakao od bf3. Osim sto sam ponekad upalio b4 i bf1. Nemam vise pc, sad sam okruzen jabukama, a pc skup haos, pa kontam neku varijantu sa Xbox Series S + keyboard i mouse. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja sam se zasitio BR-a a opet, nista mi nije leglo osim PUBG/ARMA3 moda. Tako da ne moraju sto se mene tice. Ali se prica da ove godine izlazi: BF6, BF6 BR FREE verzija i BF6 Mobilna.
ako bf6 bude hit onda vjerujem da ce i br biti hit,ili barem skinuti warzone sa vrha kada su battle royali u pitanju.
Meni BR nikada nije legao i bas ne mogu to igrati ...cak i kada je igra kao igra dobra,taj mod mi ubije zelju za igrom
Firestorm je bio zabavan, ali loot system nikad nisu popravili. To je vjerovatno glavni razlog sto je propao brzo. Trebaju ti minute da razaberes jednu stvar.
Potvrda za zvanicnu najavu u junu: https://www.ign.com/articles/ea-teases-battlefield-6-reveal-for-june
Vjerovatno nisu ocekivali da ce biti ovako slaba dostupnost novih konzola, a i novih grafickih kartica. Graficki ni BFV nije los, bitno je da naprave dobar gameplay.
Pa gameplay će i da pati jer igra mora da se vrti na xbox one i ps4 og, a dvije verzije iste igre sigurno neće praviti jer mora raditi u cross gen modu. Njima prioritet nikada nije ni bio anticheat. Jedini način da se izbjegnu chiteri je da izbace dedicated server alate odmah po izlasku igre ali od toga nema ništa, tek krajem 2022 ako i tada. Do tada ko živ ko mrtav.
Vec su rekli da PS4/XBox1 nece podrzavati 128 igraca nego samo 64 kao i do sada. Isti slucaj je bio sa BF4 na old gen i old old gen. Na PS3/XBox360 max bio 24 igraca na PS4/XB1 64. Iskreno se nadam da nece biti crossplay, ili barem da ce dati opciju ako bude da ga mozes ugasiti kao na CoD.