Imao sam za deluxe, ali ne dam, jer je SW BF2 je bio bas let down, ako ovo bude valjalo, onda ce se deluxe kupovati u buduce.
"Most immersive BF yet", zena sa kukom umjesto ruke haaaahahah Prosli put crnci, sad zene, neka hvala. Ne moze nazor jarane
BF se ne uzima zbog SP(uostalom tu ima i narodska verzija), niti se uzima zbog ultra mega giga grafike, BF se uzima zbog MP, i zbog igranja sa rajom, zbog zabavnog gameplaya i slicno. Izgleda da ce mastanje o nasljedniku BC2 ostati samo to, mastanje.
Jbg ukusi razliciti, netko uzme ferrari, i voza ga 40 na sat, ne moze se o tome diskotovati, jer nikad zakljucak se konkretan nece donijeti. A uostalom svoje novce ( ili od roditelja, da se osiguram od flame-a) neka trosi kako hoce na kraju krajeva.
Lijep trailer, podsjeca malo na onaj stari nenadjebivi BF 1942, tu su tenkovi, avioni, i ona stara verzija bf muzike dok vozi onaj motor mada mi se vise svidja BF1 traileri
Ako ne bude premium pass-a niti lootbox-eva onda super, mada ne vjerujem ovoj mafiji iz EA dok ne vidim!
Bit ce premium pass, za svaki dlc moraju sad prodat igru za 1000$, nema vishe kupi premium i imas cjelu igru za 20€ vishe. smradovi svjetski. Bez mene ko domina.
Microtransactions, battle royale and Wake Island - the Battlefield V interview DICE's Lars Gustavsson on last night's reveal. https://www.eurogamer.net/articles/...n-and-wake-island-the-battlefield-v-interview
Kao sto sam rekao, prodavat ce samo kozmetiku, vjerovatno skinove za vozila i odjecu, dodatke za oruzja itd. A sve ces to moci otkljucati.
BF5 video na YT ima toliko dislajkova da su blokirali video u pretrazivanjima. Mozes ga naci samo ako ga odes direktno na njihov kanal. Bahahahahaha