Battlefield 5 minimum PC specs OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10 Processor (AMD): AMD FX-6350 Processor (Intel): Core i5 6600K Memory: 8GB RAM Graphics card (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Hard-drive space: 50GB Sent from my iPhone using Tapatalk
Graficki je superiorniji u odnosu na BF1 po onome sto sam vidio. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
A recommended specs ce izbaciti kad Nvidia izbaci nove kartice na trziste, da se malo prodaja pogura Fakat sega koliko su providne ove velike IT kompanije sa sales taktikama
Da hoce na konzolama iskljuciti aim assist to bi bilo milina. Sad igram H1Z1 koji nema aim assist i odlicno.
koje smetje postaje. bf8 ce biti sjedi i uzivaj, kako sam igra, AI, a tvoje je da uzme4s kokice i gledas no need skill at all
Nije priblem toliki da li svaka puska ima pattern ili je svaki put random vec sto nije in sync sa onim sto ti naciljas. Pogotovo u BF3. Rasipanje metaka ne prati nišan: Popravili su oni to u BF4 samo se niko ne sjeca. Znaci svaka ce puska imati pattern i pravi recoil ce pratiti animacija puske.
I meni poceo smetati aim assist. Nadam se da u BO4 nece biti agresivan. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Pa ovo piše na onom linku sa Gameinformer.com što sam stavio samo što niko ne čita, svi vole pametovati iz have.
Auuu kako li ce EA bez loot boxova. Ako to uradi kao u SW Battlefront 2 tek cete da vidite sta je pohlepa. Ne odustaje se od zlatne koke tako lahko.