Ureko ih Sabahudin jest svega mi... Nije ono bio crveni, nema sanse. Al kao i svaki put, sudije pisaju po nama jer smo BiH.
Ne znam kako neko moze zakljucit da je bio crveni ili nije kad je kamera prikazala samo iz jednog ugla. Vidi se da Pjanic ide djonom i to je to. Ako je sudija bio onako odlucan za direktan crveni, veca je sansa da je bio nego da nije. Ali samo je on to mogao vidjeti iz pravog ugla, jer nemamo snimka u 2019. godini. I ova NovaBH je sranje zesce, ne znaju usporeni snimak pustit. Crveni karton i start za penal su ponovili cak jednom. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Fakat je NovaBH za qrac, sa jednom kamerom pokrivaju prenos utakmice, pa nije prva liga federacije. Vidio sam bar 5 težih režiserskih propusta koje nisam vidio od zlatnih dana NTV99 i zooming spotova Branke Sovrlić. A utakmica je klasični primjer kombinacije mentaliteta i manjka ozbiljnosti svega u BiH. Sad na Finsku i Italiju bez Pjanića. Ja ne vidim prostora za dobar rezultat.
Sve receno vec, sve vidjeno vec. Vazda prionemo prvih pola sata, ostatak tekme padnemo. Ovo nije samo u fudbalu nego u svakom sportu Kondicija, mentalitet.... jbga, nadat se da cemo imat nekog u barazu slabijeg.,
E jest vala prijenos bio los. Utakmica krenula kao iz snova, steta jer je trebala bit pobjeda. Penal, jest, bio je, ali Pjanicev faul je po meni bio za zutog, ne crvenog.
Apelaciono tijelo evropske krovne kuće fudbala je prihvatio činjenice koje je dostavio NS/FS BiH, te će naš vezista zbog isključenja u susretu Grčkom odigranom u martu ove godine propustiti samo jedan meč, protiv Finske 08.06.2019. godine.
Ne znam koliko će nas to pogurati protiv Italije koja će bit furiozna u pokušaju da ekspresno osigura plasman nakon prošle fule.. Jedino da ovi "naši Talijani" ne budu imali kakav motiv više..
ma ja od nasih manekena ne ocekujem puno...uvijek u vaznim utakmicama su podbacivali...ovo je u svim sportovima ovako
Sarajevo - Celtic u utorak od 19.45 na Moja TV Sport: https://www.bhtelecom.ba/vijest+M56d54ede9f2.html
Ide li ko na utakmicu, ja prije kad sam redovan bio na Koševu, kiša stalno padala haman. Jednom protiv Slobode fasujem prehladu dobrih 7 dana, iz stana nisam izlazio nikako. I od tada me nema gore, a prošlo je poprilično dugo, tad je Husrefa vodio Slobodu. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ako je na bhtelecom.ba stranicu Inace, pristojno ovih 60tak min, u skladu s mogucnostima, nije bruka..
Odlična utakmica, Celtic jednostavno mnogo više kvalitetna ekipa, tačno vidiš kako ljudi s takvom jednostavnošću kontrolišu loptu, a fudbal je jednostavna igra. Ljudi došli, trening nisu imali, odigrali s 20% snage, onako koliko im je trebalo za pobjedu. Ja odlučio ipak da odem na utakmicu, taman da uzmem taksi ispred BBI.a, kad pored mene jedan škot, psuje lola ne štedi, još onaj njihov škotski akcenat. Uzmemo taksi, bio još jedan kolega sa njim, pjani ko daske obadvojica, nešto pričaju Bog sami ih ne bi razumio. Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk