e i ti si džahdo, neznam kako ljudi zatvorenih ociju sve posmatraju?? bush je samo maska mnogo veceg sistema koji mu stoji iza ledja ,sta mislite kako onako glup covjek moze opstati onoliko dugo vremena kao predsjednik?? sve u svemu svaki americki predsjednik do sada je clan scull&bones organizacije-sto sve govori samo za sebe*
Čekaj malo, ja sam pogan? Po kojoj logici, idi malo nauči se govoriti pa onda prosipaj pamet. Ne vidim razloga što sam ja pogan. I ko kaže da svi posmatraju zatvorenih očiju. Mene se ne tiče SAD, ja samo kažem osobinu tog čovjeka. I mislim da se na ovom videu ne govori o predsjednicima SAD, nego o jednom šugavom Bušu :roll:
džahdo nemam vremena da ti odjasnjavam neke stvari tako da je najbolje da stvari ostanu ovakve kakve jesu elem sto se tice avatara prvo ste otjerali ulricha,pa dude-a,pa yellow sign,pa... serif kao moj duhovni vodja nikuda neide, (nanyi kada ces mi dati cenera?,da stavim tvoju sliku kao avatar) btw serif mi je blizi rod, od moje babe sestra je serifova majka,a ja sam unuk od sestre njegove majke. eto skonto si valjda