e narode JUVENTUS prodje reala chelsea barcelonu bayern arsenala milan mancestera e sad hajmo misljenje: JUVEEEEE! vs liverpul milan vs inter chelsea vs bayern i ko bi mogo bit u finalu ps: enise jesam ti ja reko ako se sjecas da ce ispast BARCELONA!!!
garant si tako mislio i kod 3-2 i one stative, je l' de? ne znam kako su parovi, ali mislim da je realno da u finalu bude chelsea-milan, osim ako bayern ne bude igrao sa 20 igraca u odbrani u gostima
khm khm khm CHELSEA kad prodje Bayerna i Juventus kad prodje LIVERPUL onda ce se sastat CHELSEA i JUVEEEEEEEEEEEEENTUS :!: :!: :!: milan ce proc intera na zalost (igrat ce u finalu MILAN VS JUVEEEENTUSS) zapamtite sta sam reko..... juventus ce izgubit 2:1 ili pobjedit 1:0 u (91" Ibrahimović) ama sta god sam mislio kad je bilo 3:2 saMO zao mi ronaldinja sto igra u nakoj ekipi! :smt002
Ja sam takodje Fan Juventusa ali *_*Juveee mislim da ce proc juve liverpolula ali kad dodju do celzijA tesko bogami ali mora se PROC....... idemo do kraja (finale JUVENTUS : Milan)slazem se sa *_*juve