Pozdrav drugari. Imam problem sa preglednikom Chrome neće da učita pojedine web stranice. Recimo https://www.bhtelecom.ba/ nikako da učita samo piše da nije dostupan probam na telefon ide. Kako riješiti problem. Hvala!
Izvini, jos sam se potrudio 2x da procitam i nisam vidio "pojedine" Je li i na telefonu probas preko iste wifi mreze kao da laptopa/racunara? Probaj dns cache clear na tom laptopu/racunaru. Je li radi kroz druge browsere?
Hoće to biti radi certifikata Chrome je izgleda stroziji Znalo se i meni to isto desit bas na stranici bh telecoma
Chrome veli da je veza sa web lokacijom nesigurna, kada sa lijeve strane klikneš za dopuštenja. Sve brisao, predmemoriju kolačiće resetovao chrome i računar još mi ostane modem da resetujem.
Posle resetovanja modema/rutera( isključenje iz utičnice) chrome je proradio i sve funkcioniše. Vjerojatno je zapelo nešto oko IP adrese Hvala Selvinu i Mujki na pomoči rješavanju problema,
Ej drugari šta da se radi opet mi zaglavljuju linkovi na Chrome, prešao sa antivirusom nema ništa instaliram drugi pretraživać isto se dešava, samo kada prekinem konekciju na modemu ponovo se sve uspostavi. Da netreba nešto na modemu podesiti?
teško da mozes na to uticat probaj browser kao brave ili opera ili ms edge browser (on radi sa chrome enginom)