Ccc, naravno da nema smisla foldat ako ne dovrsis ono sto zapocnes u datom roku. Poeni, kao posljedica toga, me ne zanimaju, na to mislim. @Looney: kako ba nema nista od HD3200? Moze taj GPU vise od tog Athlona.
Athlon X2 4200+, CPU klijent, radi po danu, veličine su od 200.000 do 2.500.000 nečega. Evo ti moja statistika: http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... mnum=51246
Ma znam da je CPU klijent , nego da li je SMP ili standardni? Dobijas puno vece velicine nego ja. :lol: Kewl, imas i certifikat.
CPU klijent se odnosi na single core, dakle standardni. Te veličine gledam u logu. U trayu oduzmi po 3 nule.
Pored PS3, ukljucio sam i 3850-tku da radi folding. Medjutim, posto mi je regularna verzija pravila probleme (moze biti i do starijih drivera), prebacio sam se na Console varijantu. Sad me interesuje, postoji li neki parametar (i gdje se upisuje) da se komp gasi nakon sto zavrsi trenutni WU? Zafaljujem...
Ovdje su ti navedeni parametri koje mozes koristiti s console verzijom (koji su ti Catalyst driveri instalirani uopce?) pa mislim da imas opciju samo da koristis -pause parametar da prekine sa preuzimanjem novih jedinica nakon zavrsetka obrade trenutne jedinice, no i bez mogucnosti iskljucivanja PC-a kao na PS3. Parametri se inace upisuju u shortcut za FAH (Target polje iza putanje napraviti razmak te dodati -flag_po_zelji.
Kako se prijavljuje ovo sto se uradi, ja sam uradio jedan WU od 5000000, krenuo je automatski od 1500000, a nigdje u personal statisticts ne pise da sam nesto uradio.
polahko leci ce to na tvoj konta, nije instant refresovanje rezultata , malkice kasni, po par sati. Sto se tice slanja rezultata, sve sam client odradi posao, tvoje je samo pobriniti se da ima aktivnu internet konekciju na raspolaganjju i to je to.
@Enis - trenutno sam na 8.4 Catalystu, a mislio sam preci na svjezi kad budem uskoro radio reinstall sistema. @Stevie - mislim da ce FAH klijent automatski poslati zavrseni WU ako nije "ostario" automatski kada upalis folding slijedeci put. Druga opcija, idi na net preko routera. :mrgreen: