Ma ovaj je bio veliki , pa reko samo da kazem da sam zavrsio .. sada ide jedan mali i tak .. cujemo se btw jel moze sada neko staviti onu listu :mrgreen: ko ima kolko bodova , cisto informativno
Nek se registruju na forum radi lakseg pracenje, a ovdje imaju i sve upute za instalaciju i prikljucenje tima. Keep folding!
Jedno pitanje na brzinu. Da li se ovi WU-i koje ne stignem uraditi na vrijeme (zbog ovih rokova) propali ili se ipak smjeste u bazu? Nisu mi bitni bodovi, nego me zanima da li fulanje roka znači da je uzalud bačeno vrijeme na računanje.
Nakon sto prodje limit za predaju, ni oni, a ni ti, nemas koristi od materijala. Ovo se ne radi da bi se nekog natjeralo da radi vishe i na vrijeme, vec da bi se uveo neki red i kontrola jer bi u suprotnom bilo nemoguce zavrsiti obradu bilo kojeg dijela u nekom razumnom periodu.
No problem. Samo da podesim ovaj router jer sam do jucer rucno prespajao kablove od modema svaki put kad mi treba PSN. :smt005 EDIT: Ukljucio sam se u tim kao "Molecule Hero". :mrgreen:
ne znam koji je vrag ovog Foldingu,ali sad mi dalo neku jedinicu od 500k i uradi jedan postotak i po 40 minuta writing checkpoint files radi.0% 40min checkpoints,1% 40min checkpointfiles -.- ima neko rijesenje za ovo?
Meni 8.8.2008 zadnji validni work unit. Ovo ostalo palo u vodu. Ovi rokovi su smiješni. Računar radi praktično cijeli dan svaki dan i opet na stigne završiti. Probat ću smp klijent, da vidim kako se ponaša.
ono sto sam upratio jeste da GPU (2-3 dana) clienti imaju zaista malo vremena da odrade svoj posao, dok CPU client dobije i po mjesec dana da radi jedan projekat.
Ja odradjuem ko lud ove WU jbote kako sam klokao ovaj C2D na 3.7 i oc GPU-a na 10 mjestu sam za 2 dana.. Koliko daje poena ovaj WU...kod mene se ono govno pocne penjat do 8000 int/s
opusteno Tale, nije ovo nikakvo takmicenje ovde je najbitnije ciji ce cpu/gpu prije riknuti tj. najduze ostati :smt003 ko prezivi taj je pravi HWB hadzija :smt003