Samo da ne bude otkazivanja i slicnih sranja. Najbolja sezona jos od 2012. Pa sad se i Merc ukljucio u borbu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan se tim UKLJUCI drugi se Iskljuci, u ovom slucaju tu je Mercedes a Ferrari nestao. (vec vidim najavu da ce pocet pripreme za iducu sezonu)
Mislio sam da će RB ovu oprati, sta se njima desilo, izgleda kako stavljaju nove djelove tako su sporiji. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma nije, nisu ni pokazali pravu brzinu. Verstappen je imao ostecenje. Sent from my iPad using Tapatalk
Evo tek vidim da je pod razbio. Hulk ispred Ferrarija Samo da ne bude prevelika kiša ili jos bolje da je nema nikako bilo bi top Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Utrka je u 16:00. Dotad ce se ispadat. Vrlo moguce da krene po mokrom. Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.motorsport.com/f1/news/...k-and-white-warning-flag-in-austria/10632618/ Makar su priznali. Za nadati se da ce racing biti posteniji u buducnosti. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma i da nisu bile nove medium, eno kad su Piastrija pitali, kaze Medium, nije bilo trenutka dileme. I krug kasnije Lando - soft. WTF. Totalno su predali pobjedu. I Piastriju su unistili utrku kad su ga ostavili jos jedan krug u prvom stintu. Jer vec i Lando je bio krug kasno, cim sam vidio da je Verstappen otisao, znao sam da je to prava odluka.
Plus idioti slušaju vozača. On kaže soft, tu se montira medium bez ikakve dileme. Na kraju dana RB opet najviše izvukao u vikendu gdje se moze reci da ih nije bilo nigdje. Hamo je bio top nema sta ali ovo je Lando lagano imao. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Toliko o Maxu koliko je dobar kad nema dominantno auto. Da nije bilo glupih poteza Mclarena, realno je trebao biti 4-5 ovdje, kad se uzme u obzir otkazivanje Rusela. Cim su drugi poradili na bolidima i problizilu se RB-u, Maxa nema u pobjedama.