Jasta, da je bilo još dva kruga pobjedio bi, eto toliko je los bio. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ovaj Pisatri je meni isti Kimi posebno na radiju u utrci, izgleda ko da spava Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Mislim da će Piastri nekad nadmašiti Norrisa. Lando ima 116 utrka, Piastri 34. Ili će biti jakooo blizu.
Vezano za ovu temu (https://forum.hardwarebase.net/index.php?threads/crowdstrike-bsod-outage.36867/), ali u F1 tematici:
Ja jos ne mogu da.vjerujem da je McLaren najbrži bolid na gridu, konto sam RB ovdje hladno pola sekunde uzima. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
I to nakon onakve dominacije RB prosle godine. Nakon sto je RB napravio znacajne izmjene ove sezone. Nesto jako dobro funkcionira u McLarenu trenutno (ne govorim o strategiji jer to ce garant usrat i sutra).
Zadržali su nekako 1-2 ali ne izgledaju uber brzo osim ako nije neki veliki tire managment Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nisam pratio dogadjanja van staze. Da nije kakav ferrarijev strateg presao u McLaren? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Koji idiotski potez, daju poziciju landi i sad kuku lele kao fol Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Tooooo Hamo nam je spasio ovu utrku Ne mogu da vjerujem u sta se McLaren uvalio u momentu kada imaju easy 1-2 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ma ovaj swap im je ubio raspolozenje, lose su ovo odradili totalno, trebali su ga poslati prvog u box i izbjeci ovu lakrdiju.
Normalno. Tačno se zapitaš kako ovo uspije ljudima koji bi trebali biti najbolji u svom poslu sa najboljom opremom i ti iz fotelje iste sekunde skontas koju glupost rade Sent from my SM-S911B using Tapatalk